Rusija odobrila letove za Srbiju

Rusija je odobrila letove za Srbiju. Ruski centar za borbu protiv koronavirusa odobrio je nastavak letova za Srbiju, koji će u početku biti ograničeni na dva leta u sedmici.
Na osnovu tog odobrenja Aeroflot je obnovio letove između Moskve i Beograda što im omogućuje prodaju avio karti u oba smera između dva grada. Avio kompanija je već započela prodaju mesta za letove u zimskoj sezoni 2020/2021. koja počinje sledeće nedelje. Letovi su planirani da se obavljaju četvrtkom i subotom.
Ruski centar za borbu protiv koronavirusa naknadno će odobriti eventualno povećanje frekvencije letova za Beograd. Komercijalni letovi iz Rusije trenutno su ograničeni na nekolicinu zemalja. S druge strane kompanija Air Serbia je saopštila da ne očekuje vraćanje svojih letova za Rusiju pre početka 2021. godine.
Državljani Srbije trenutno mogu ući u Rusiju jedno uz posebno odobrenje ruske države.
Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine avionske karte na 8 rata bez kamate kao i hotelski smeštaj na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili online.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama