Lufthansa otkazala letove do Minhena

Avio kompanija Lufthansa otkazala je letove do Minhena tokom zime i suspendovala ovu liniju sve do marta sledeće godine.
Članice Lufthansa Grupe (Lufthansa, Austrian, SWISS, Brussels Airlines i Eurowings) najavile su redukovani zimski red letenja koji podrazumeva smanjenje broja letova i iz Minhena. Lufthansa je obnovila letove iz Beograda ka Minhenu 23. juna. Broj letova se sa tri leta sedmično postepeno smanjivao zbog smanjene traznje i ograničenja u putovanju. Konačno letovi su obustavljeni od 13. septembra.
Druge linije aviokompanija iz Lufthansa Grupe će se i dalje odvijati, ali je red letenja podložan promenama u zavisnosti od situacije sa pandemijom koronavirusa i sa restriktivnim merama. Ka Beogradu leti Austrian na liniji iz Beča, SWISS na liniji iz Ciriha i Lufthansa na liniji iz Frankfurta.
Svim našim klijentima koji planiraju putovanje pružamo mogućnost kupovine avionskih karti na 8 rata bez kamate kao i hotelski smeštaj na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili online.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama