Aeroflot pomera početak letova za Beograd

Ruska avio-kompanija Aeroflot pomera početak saobraćaja za Beograd tek za kraj oktobra. Aeroflot je potpuno otkazao letove do 80 destinacija u letnjem redu letenja. Među njima je i Beograd. Iz kompanije su saopštili da se usled pandemije virusa Covid-19 letovi otkazuju zbog produžetka restriktivnih mera u Rusiji i drugim zemljama .

Među planiranim, a otkazanim letovima su i Budimpešta, Bukurešt, Ljubljana, Prag, Sofija, Split, Solun, Venecija, Beč, Varšava i Zagreb. Otkazani su i letovi u interkontinentalnom saobraćaju prema Bangkoku, Havani, Hong Kongu kao i ostalim destinacijama u Kini, Vijetnamu i prema Sjedinjenim Američkim Državama.

Prema najnovijem redu letenja novi letovi za Beograd su planirani tek od početka zimskog reda letenja i to počev od 25. oktobra 2020.

Aeroflot avionske karte očekuju vas u svim Jumbo Travel poslovnicama, a dostupne su vam i online klikom OVDE.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine flydubai avionske karte na 8 rata bez kamate kao i hotelski smeštaj na 8 rata bez kamate.

Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije flydubai možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili online.