Subagenti

subagenti

Poštovane kolege, biće nam čast da uspostavimo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Da biste postali deo uspešnog tima potrebno je da pogledate informacije niže u tekstu.

Subagenti – uslovi saradnje

Turistička agencija Jumbo Travel d.o.o. uspešno posluje od 2006. godine, a ličnu kartu naše agencije i sve neophodne informacije možete pogledati klikom na Podaci za identifikaciju.

Ukoliko ste se odlučili za saradnju sa nama pre preuzimanja ugovora o saradnji pogledajte Opšte uslove putovanja turističke agencije Jumbo Travel.

Ovde možete preuzeti Ugovor o subagenturi.

Ovim ugovorom regulišu se međusobna prava i obaveze Organizatora putovanja koji ustupa svoje turističke programe i usluge na dalju prodaju i Subagenta koji ih prodaje , na način i pod uslovima iz ugovora.

Popunite i potpišite dva primerka ugovora o subagenturi koja nam možete dostaviti putem pošte. Jedan primerak ugovora overen i potpisan sa naše strane dobićete natrag.

Sve dodatne informacije možete potražiti pozivom na 011/303 88 77 ili nam poslati upit na office@jumbo.rs ili jednostavno nas posetite u nekoj od naših poslovnica.