Opis

Toplice Hotel
Destinacija: Slovenija, Terme Čatež

Lokacija: Hotel se nalazi u okviru kompleksa Terme Čatež.

Toplice Hotel – sadržaj

Ima hotelski restoran, aperitiv bar, opuštajući centar Sabai s tajlandskim masažama. Fitness studio, sportska i višenamenska dvorana, internet kutak, hotelsko parkiralište

Smestaj: 24 standard sobe, 107 superior soba (381 krevet), 4 apartmana (16 ležaja) i 4 suite (16 ležaja),

Standard soba: sobe sa / bez balkona, 1 jednokrevetna soba s francuskim ležajem 140 cm x 200 cm, 1 soba s ležajem 90 cm x 200 cm, 10 dvokrevetnih soba – francuski ležaj – mogućnost do 2 dodatna ležaja (tesno), 12 trokrevetnih soba s balkonom – francuski ležaj, kupatilo s tušem ili s kadom, WC, fen, minibar, sef, telefon, satelitska televizija, PAY TV, dostup do interneta preko telefonske linije

Superior soba: soba s balkonom, s klimom, 107 dvokrevetnih soba – mogućnost do 2 dodatna ležaja (tesno) – prizemlje, u 1. i 3. spratu francuski ležaji, u 2. katu dvokrevetne sobe, opcija TWIN, kupatilo s kadom, WC, fen, minibar, sef, telefon, satelitska televizija, PAY TV, pristup internetu preko telefonske linije.

Suite ili apartman – prodična soba: 4 suite i 4 apartmana – soba s balkonom, s klimom, 2 suite ili apartmana imaju mogućnost fizičke odvojenosti prostora – vrata, 2 suite ili apartmana su povezane sobe, komotni predprostor / dnevni prostor – na trosedu mogućnost ležaja za dvoje djece, kupatilo s kadom, WC, fen – u apartmanu je dodatni WC s umivaonikom, kupaći ogrtač, papuče, minibar, sef, telefon, satelitska televizija, PAY TV, pristup internetu preko telefonske linije

Usluga: Polupansion – doručak/večera-švedski sto (samoposluživanje)


Cena: od 63 EUR

Dnevno po osobi, na bazi polupansiona

Za sve dodatne informacije u vezi povratne avio karte, hotelskog smeštaja ili aerodromskog transfera sa vaše kućne adrese stojimo vam na raspolaganju.

Sadržaji

  • Bar
  • Klima
  • Minibar
  • Parking
  • Recepcija
  • Restoran
  • Wi-Fi

Rezervacija

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Terme Čatež

Opšte aktivnosti

Nalaze se na oko 420km od Beograda, blizu granice Hrvatske i slovenije i predstavljaju najveće slovenačko prirodno lečilište i jedan od najvećih slovenačkih turističkih centara

Terme Čatež predstavljaju najveći zdravstveni i drugi po veličini turistički centar Slovenije.

Ono što najviše privlači su bazeni u Sloveniji, koji se prostiru na površini od 10,000 m2, različitih su temperatura vode ( 26 C – 36 C ), različith oblika i atrakcija, kao i zatvoreni kompleks bazena na površini od 1800 m2.

Najmlađi mogu uživati na dečijem vodenom parku sa igračkama i na vodenim klizalištima. Njih ce sigurno najviše privući i gusarsko ostrvo a osmeh na licu izmamiće im trostruki tobogani.

Pravi raj za brčkanje i uživanje je 450 – metarska vodena reka koja poziva na vožnju na velikim obručima. U bazenima  nepravilnih oblika  možete telo i dušu opustiti  i prepustiti se mehurićima termalne vode. Ljubitelji plivanja na duge staze mogu uživati u olimpijskom bazenu.

Ovakva otvorena Letnja i zatvorena Zimska Termalna rivijera, omogućava uživanje i odmor u  blagotvornim termalnim vodama tokom cele godine, bilo da birate odmor tokom letnjih ili zimskih meseci ili želite kratak vikend predah bilo kada u toku godine.

Pozivamo Vas da sa nama otkrijete čarobni svet termalnih voda u Termama Čatež!

Specijalna ponuda Terme Čatež 2018

cena aranžmana po osobi
plaćanje na 6 rata bez kamate
Informacije i rezervacije na
011/303 88 77
putovanja@jumbo.rs

Terme Čatež – Specijalna Jesenja ponuda 2018 – cenovnik


Pročitajte više