Opis

Sunrise Park & Spa Hotel se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od gondole i predstavlja sjajnu kombinaciju tradicionalne arhitekture i modernog unutrašnjeg dizajna i komfora.

Sunrise Park & Spa Hotel poseduje restoran sa velikim izborom jela nacionalne i internacionalne kuhinje, skijašnicu, parking, Spa centar sa saunom, parnim kupatilom, jacuzzi-em, solarijumom, aromaterapijom, različitim vrstama masaža, medicinskim tretmanima, fitnesom,  Lobby bar sa WiFi pristupom internetu, sef na recepciji, menjačnicu.
U hotelu SunrisePark & Spa nalazi se 81 apartman , svi opremljeni sa kupatilom sa fenom, 21inč Tv, telefonom, internet pristupom, dnevnom sobom sa sofom na rasklapanje, čajnom kuhinjom sa električnim šporetom, frižiderom i aspiratorom.

Usluga Hotel Sunrise Park & Spa: doručak/večera – švedski sto/ samoposluživanje

Ovaj hotel veoma je popularan među našim turustima zbog svog odličnog odnosa ponude i cena. Idealan je za porodičan odmor tokom zimskih dana.

 

 

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

prema opštim uslovima putovanja

Sadržaji

 • Bar
 • Fen
 • Internet
 • Klima
 • Minibar
 • Parking
 • Recepcija
 • Telefon
 • Tuš/WC
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i troje dece (2-13 godina)ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Apartman

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Bugarska

Opšte aktivnosti

Bugarska je zemlja u jugoistočnoj Evropi, na Balkanskom poluostrvu. Bugarska u prethodne dve decenije razvija rapidno svoj turizam, i danas se može pohvaliti ne samo crnomorskim lepim letovalištima, već i Banskom i Borovcem, dva ski centra svetskog nivoa.
Bugarska veći deo svoje ekonomije zasniva na turizmu, te se i za mlađe i za starije mogu naći razni sadržaji i u zimskom i u letnjem periodu.

Sport i priroda

Sport i priroda Pored morske obale koja se poslednjih godina izuzetno razvila i pruža gostima svih generacija raznovrsnu zabavu i sadržaje, Bugarska sa druge strane poseduje predivne planine koje služe kao sportski centri. Zimi su uslovi za skijanje vrhunski.

Noćni život

Noćni život Bugarska na svojim turističkim destinacijama poseduje bogat noćni život za svačiji ukus. Na morskoj obali ima mnoštvo klubova i kafića sa celonoćnim provodom, kao i na samim plažama. Ništa manje nije razvijen noćni život u ski centrima.

Kultura i istorija

Kultura & istorija Bugarska je zemlja koja ima bogatu istoriju. Srednjevekovni manastiri i tvrđave iz bogate srednjevekovne istorije bugarskog carstva su rasprostranjeni širom zemlje.
Pročitajte više