Opis

Sazani Beach hotel je idealno mesto za sve zaljubljenike u prirodu. Gosti imaju priliku da uživaju u rajskom okruženju i egzotičnim ukusima, mirisima i bojama Zanzibara .

Lokacija:

Sazani Beach hotel se nalazi na severoističnom delu ostrva. Smešten u mirnom i živopisnom delu ostrva, idealan za odmor i uživanje. Na oko dvadeset minuta vožnje od sela Nungwi prepunom hotela, resotrana i barova sa živom muzikom.

Sadržaj:

Hotel poseduje prelep restoran u kome se služe obroci, gde gosti mogu uživati u prirodi i prelepoj vegetaciji. Gostima se nudi sveže tropsko voće, ceđeni sokovi, domaći hleb i specijaliteti nacionalne kuhinje. Bar sa pogledom na okean ušuskan među palmama, prelepu skrivenu plažu koja pruža mogućnosti kako kupanja tako i surfovanja i uživanja u kajaku. U saradnji sa lokalnim centrom za ronjenje svim gostima je na raspolaganju iznajmljivanje opreme i škola ronjenja.

Smeštaj:

Bungalovi su dizajnirani u tradicionalnom stilu. Krovovi su prekriveni lišćem kokosovih palmi, a ispred bungalova je mala tropska bašta. Svi bungalovi imaju ventilator na plafonu, pogled na more i verandu. Sobe nisu klimatizovane jer ostrvom uvek duva prijatan vetrić.

Usluga:

noćenje sa doručkom ( švedski sto – saposluživanje ).

 

 

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

u skladu sa Opštim uslovima putovanja

Mogućnosti za smeštaj dece i dodatnih ležajeva

na upit

Kućni ljubimci

ne

Sadržaji

 • Bar
 • Hotelska plaža
 • Restoran
 • Tuš/WC

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Porodični bungalov

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Porodični bungalov

 • Bungalov pogled brdo

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Bungalov pogled brdo

 • Bungalov prvi red do mora

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Bungalov prvi red do mora

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Zanzibar

Opšte aktivnosti

Zanzibar je ostrvo koje pripada afričkoj državi Tanzanija i predstavlja pravi biser Indijskog okeana. Odlikuje ga bogat biljni i životinjski svet, ali i celokupna priroda ostrva na kojem se stanovništvo hrani ribom i voćem. Asfalta ima samo u glavnom gradu u kojem šetajući možete u vazduhu osetiti mirise vanile, cimeta i kakaa.

Netaknuta tropska priroda, rajske plaže nalik onima sa Maldiva, kao i posmatranje berbe kafe, bibera, šafrana i čilija, degustiranje kokosovih oraha, istraživanje ostrva i vodeni sportovi siguran su odgovor na pitanje zašto ovo ostrvo iz godine u godinu privlači sve veći broj turista iz svih krajeva sveta. Dobrodošli na Zanzibar!

Sport i priroda

Sport i priroda O prirodnim lepotama Zanzibara ne treba mnogo trošiti reči. Preporučićemo vam odlazak u centralni deo ostrva gde je na 5 hiljada hektara smeštena šuma Džozani. To je nacionalni park u kojem možete videti najstarije vrste drveća koje su nekad krasile skoro celo ostrvo, više od 40 vrsta prica, nekoliko vrsta majmuna, među njima i vrlo retku vrstu "red kolobus".

Noćni život

Noćni život Svi oni koji vole noćni provod a planiraju putovanje na Zanzibar biće razočarani. Na Zanzibaru noćni život ne postoji. Ali svakako ne očajavajte, uživaćete u dnevnim obilascima ostrva koja vam mogu odneti toliko energije da ćete uveče poželeti samo miran san uz šum talasa obližnjih plaža.

Kultura i istorija

Kultura & istorija Prema verovanjima Zanzibar su još pre 4 hiljade godina naselili Bantu crnci. Stoga i Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Burnu istoriju ostrva prate dolasci Arapa i pomorskih trgovaca iz Persije i Indije, kao i čuvenog moreplovca Vaska de Game kada počinje "mračni deo" bogate istorije ostrva.
Pročitajte više