Opis

Paradise Beach Resort je idealno mesto za odmor! Boravkom u ovom hotelu iskusičete kako izgleda idealan sklad prirode i visokog kvaliteta usluge, autentičam afrički stil gradnje u kombinaciji sa evropskom udobnošću zadovoljiće potrebe najzahtevnijih putnika.

Lokacija:

Paradise Beach Resort je smešten između mesta Uroa i Chwaka, na istočnoj strani ostrva. Hotel je udaljen samo 35km od aerodroma i Stone Town-a. U okviru hotelskog kompleksa se nalazi plaža 700m dugačka.

Paradise Beach Resort sadržaj:


Hotel Paradise Beach Resort poseduje 75 soba i bungalova, 2 bazena za odrasle i jedan za decu, peščane plaže sa plimom i osekom, spa, masaže, konferencijsku salu, nekoliko
barova i restorana.

Paradise Beach Resort poseduje sve sadržaje koje će Vaš boravak tamo učiniti nezaboravnim. Hotel odiše porodičnom atmosferom, ukoliko želite da se osamite imate dovoljno prostora u okviru kompleksa za to. Ako pak poželite da se družite, oko bazena su organizovane razne aktivnosti. Za decu se uveče organizuje mini disko, tokom dana se mogu organizovati razvi vidovi zabave ili čuvanje dece. U Paradise Beach Resort-u se govore mnogi jezici, engleski, nemački, španski, holandski, italijanski i svahili.

Smeštaj:

Svih sedam tipova smeštajnih kapaciteta su opremljeni u autentičnom afričkom stilu i poseduju kingsize krevet, dnevni deo, klimu, kupatilo, sef i terasu.
Osim standardnih soba, svi ostali tipovi soba imaju pogled na more.

Usluga:

noćenje sa doručkom ( švedski sto – saposluživanje ).

NAPOMENE

Svaka soba u hotelima može biti sa pomoćnim ležajem, koji manji od standardnog, ukoliko nije drugačije naznačeno. U najvećem broju objekata, pomoćni ležaj je ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje, odnosno sofe na razvlačenje. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Ukoliko neki od sadržaja hotela nije trenutno u funkciji usled objektivnih okolnosti, Organizator ne snosi odgovornost.

U hotelima u kojima se hrana služi po principu švedskog stola, može usled manjeg broja gostiju doći do promene, i da se posluživanje organizuje po principu menija. Ovo se ne smatra promenom aranžmana. U hotele je strogo zabranjeno unošenje hrane i pića. U pitanju su individualna putovanja, klijent sam bira dužinu boravka u skladu sa raspoloživošću u hotelu. Predstavnik agencije je lokalni agent i govori engleski. Na vaučerima su naznačeni kontakt telefoni lokalnog agenta. Klijent se po potrebi, prvo obraća recepciji, zatim lokalnom agentu.

OSIGURANJE

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da putniku ponudi zdravstveno osiguranje.Agencija prodaje polise zdravstvenog osiguranja Osiguravajućih kuća Delta Generali i Uniqa.Uslovi za korišćenje polisa se mogu dobiti na prodajnom mestu.Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kuće obavesti proceduri aktiviranja iste.

Cena uključuje:

Smeštaj u hotelu po izboru iz tabele, u dvokrevetnim sobama, po osobi / studiju ili app gde je naznačeno. U većem broju hotela je ulazak u sobe od 14.00h po lokalnom vremenu, a napuštanje soba poslednjeg dana boravka do 11.00h po lokalnom vremenu.

Cena ne uključuje:

Autobuski prevoz/mini bus ( nije obavezan). Boravišnu i komunalnu taksu, Zdravstveno osiguranje putnika, Ostale nepomenute usluge

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit banke, na dan uplate. Usled promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo na promenu cena. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije,a ostatak je podložan promeni. Za rezervacije izvršene u promotivnom periodu, dinamika plaćanja je sledeća :
Za rezervacije izvršene do 31.01.2017. , vrši se uplata od 50% od ukupnog iznosa odmah, ostatak najkasnije 20 dana pred put.

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinski, čekovima na 6 mesečnih rata (Čekovi se deponuju odmah po uplati rezervacije), Platnim karticama (Visa, Visa Eelectron, Dina, Master, Maestro, American, … sve osim Diners), virmanski.

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Sadržaji

 • Bar
 • Bazen
 • Fen
 • Hotelska plaža
 • Internet
 • Klima
 • Kongresni prostor
 • Recepcija
 • Restoran
 • Sef
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Porodična soba 2+2/4

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Porodična soba 2+2/4

 • Dvokrevetna soba za 2 osobe

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Dvokrevetna soba

 • Junior suite

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dvoje odraslih i dvoje dece (2-12 godina) ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Junior Suite

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Zanzibar

Opšte aktivnosti

Zanzibar je ostrvo koje pripada afričkoj državi Tanzanija i predstavlja pravi biser Indijskog okeana. Odlikuje ga bogat biljni i životinjski svet, ali i celokupna priroda ostrva na kojem se stanovništvo hrani ribom i voćem. Asfalta ima samo u glavnom gradu u kojem šetajući možete u vazduhu osetiti mirise vanile, cimeta i kakaa.

Netaknuta tropska priroda, rajske plaže nalik onima sa Maldiva, kao i posmatranje berbe kafe, bibera, šafrana i čilija, degustiranje kokosovih oraha, istraživanje ostrva i vodeni sportovi siguran su odgovor na pitanje zašto ovo ostrvo iz godine u godinu privlači sve veći broj turista iz svih krajeva sveta. Dobrodošli na Zanzibar!

Sport i priroda

Sport i priroda O prirodnim lepotama Zanzibara ne treba mnogo trošiti reči. Preporučićemo vam odlazak u centralni deo ostrva gde je na 5 hiljada hektara smeštena šuma Džozani. To je nacionalni park u kojem možete videti najstarije vrste drveća koje su nekad krasile skoro celo ostrvo, više od 40 vrsta prica, nekoliko vrsta majmuna, među njima i vrlo retku vrstu "red kolobus".

Noćni život

Noćni život Svi oni koji vole noćni provod a planiraju putovanje na Zanzibar biće razočarani. Na Zanzibaru noćni život ne postoji. Ali svakako ne očajavajte, uživaćete u dnevnim obilascima ostrva koja vam mogu odneti toliko energije da ćete uveče poželeti samo miran san uz šum talasa obližnjih plaža.

Kultura i istorija

Kultura & istorija Prema verovanjima Zanzibar su još pre 4 hiljade godina naselili Bantu crnci. Stoga i Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Burnu istoriju ostrva prate dolasci Arapa i pomorskih trgovaca iz Persije i Indije, kao i čuvenog moreplovca Vaska de Game kada počinje "mračni deo" bogate istorije ostrva.
Pročitajte više