Opis

Ocean Beach and Spa Hotel se nalazi u jednom od najpopularnijih turističkih resorta Grand Baie, ne severozapadnom delu ostrva. Od aerodroma je udaljen 48km, i nalazi se u neposrednoj blizini peščane plaže.U blizini se nalaze znamenitosti kao što su : Plaža Mont Choisy, Grand Bay Beach i ronilački centar Blue Water. U blizini su i La Croisette te Plaža Canonnier.

Sadrzaj: Recepcija, menjačnica, suvenirnica, usluge pranja veša, usluge konsijerža, usluge transfera do/do aerodroma, hemijsko čišćenje, garderoba za prtljag, restoran, bar, privatna plaža, sportovi na vodi, iznajmljivanje bicikala, otvoreni bazen, bašta, tursko/parno kupatilo, prostor za roštilj, bežični internet dostupan u javnim prostorijama – uz doplatu.

Smestaj: 50 smeštajnih jedinica, standardne sobe s apogledom na baštu,more ili bazen i vile. Sve sadrže kupatilo,klimu, tv. Neke sadrže čajne kuhinje.

Usluga: Noćenje sa doručkom – na bazi švedskog stola – samoposluživanje


 

Sadržaji

  • Bar
  • Klima
  • Minibar
  • Parking
  • Recepcija
  • Restoran
  • Wi-Fi

Rezervacija

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Grand Baie

Opšte aktivnosti

Grand Baie ili Veliki Zaliv je primorsko selo sa velikom prelepom plažom u okrugu Riviere du Rempart na severu Mauricijusa. Predstavlja najpopularnije odmaralište na Mauricijusu a svoju popularnost je zaslužio smaragdnim vodama, prelepim plažama i noćnom životu.

Možete uživati u nekom od vodenih sportova, jedrenju, jedrenju na dasci, skijanju na vodi ili u podvodnom ribolovu. Organizuju se takođe i izleti do obližnjih ostrva Guners, Kuoin, ostrvu Zmija. Grand Baia predstavlja spoj tradisionalnog i novog, tako da možete kupovati u tradicionalnim lokalnim prodavnicama koje postoje i preko 50 godina dok sa druge strane možete obići i neki od modernih šoping centara sa radnjama poznatih svetskih brendova.

Grand Baie ima izuzetno atraktivnu ponudu za noćni provod, neki od najpoznatiji barova i noćnih klubova su Banana kafe, Zanzibar, Les Enfantes Terribles i čuveni Budha bar.


Pročitajte više