Opis

Mantra Pura Resort je hotelski kompleks koji je smešten u centralnom delu tajlandskog grada i velikog letovališta Pataja.

Nalazi se na maloj udaljenosti od centra grada kao i od obale sa plažama. Hotel je udaljen oko 1:30 h vožnje od međunarodnog aerodroma u Bangkoku. Resort se sastoji od 3 zgrade srednje visine, koje raspolažu sa ukupno 123 smeštajne jedinice sa balkonima koji gledaju na bazen urađen u stilu tropske lagune.

Sadržaj Mantra Pura Resort

Mantra Pura Resort poseduje recepciju koja je otvorena 24 h, sefove za čuvanje novca, veliki otvoreni bazen uređen u stilu tropske lagune, sa jacuzzi-jem, palmama, ležaljkama, kao i delom za decu, lift, room servis, restoran, kafe bar, servis za pranje veša, teretanu/fitnes centar sa različitim spravama za vežbanje za goste koji žele da održavaju kondiciju i u toku putovanja, parking za automobile.

Smeštaj Mantra Pura Resort

Sve sobe sadrže terasu, sopstveno kupatilo (tuš, WC), fen, klima uređaj, televizor sa satelitskim/kablovskim programom, DVD/CD plejer, mini bar, frižider, besplatnu WiFi konekciju
Usluga: noćenje sa doručkom

Hotel se odlikuje ljubaznošću i gostoprimljivošću osoblja koje u njemu radi.

Više informacija možete pronaći i na zvaničnom sajtu hotela.

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

Prema opštim uslovima putovanja

Sadržaji

 • Bar
 • Bazen
 • Fen
 • Kablovska televizija
 • Klima
 • Minibar
 • Parking
 • Recepcija
 • Restoran
 • Sef
 • Telefon
 • Tuš/WC
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Dvokrevetna soba 2+1

  + još informacija

  Dvokrevetna standardna soba, mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Standardna dvokrevetna

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Tajland - biser Indokine

Opšte aktivnosti

Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Na jugu izlazi na Tajlandski zaliv, deo Južnog kineskog mora. Graniči se na zapadu s Mianmarom, na severu i istoku s Laosom, na istoku s Kambodžom i na jugu s Malezijom.

Tajland nudi nenadmašnu kombinaciju istočne egzotike i zapadnog modernizma. Sinonim za Tajland je raskošna zemlja prelepih plaža i magičnih sela. Tajlanđani su poznati kao prijateljski i gostoljubivi narod, te svake godine zemlja beleži masovni porast stranih posetilaca. Zato i ne čudi što Tajland zovu Land of Smiles ( zemlja osmeha ).

KLIMA TAJLANDA

Klimatski uslovi na Tajlandu se mogu podeliti na 3 sezone:

Novembar – Februar
Temperature su u većini regiona između 20 i 30 stepeni C, sa toplom i suvom klimom. Mogući su hladni talasi uzrokovani vetrovima iz Kine.

Mart – Maj
Veoma visoke temperature, do 40 stepeni C.

Juni – Oktobar
Temperature su oko 30 stepeni C i sparno je. Od kraja juna može u celoj zemlji biti kratkih i obilnih pljuskova. U mnogim turističkim vodičima se ovaj period opisuje kao kišni odnosno period monsuna, što dovodi do nesporazuma. Generalno, ne pada kiša u svim delovima zemlje u isto vreme. Uglavnom su to kratke, ali obilne padavine. U severnim krajevima se dešava da kiša pada tokom celog dana. Ima i oblačnih dana, kada se takođe mogu dobiti opekotine od sunca.

KULTURA TAJLANDA

Tajland je zemlja koja ruši predrasude svojim razvojem i kulturom. Prestonica Bangkok, više nego očigledno predstavlja spoj modernog grada 21. veka i čuvara starih relikvija i ikona. Tajland su proslavile peskovite plaže Koh Samuia kao i raskošan i luksuzan Puket. Naravno, Tajland je destinacija bogate kulture, drevnih hramova i ostataka plemena Chiang Mai.
Ova prelepa zemlja, može da ponudi izvor zabave i uživanja za putnike svih budžeta. Dodajte na ovo i egzotičnu hranu kao i savršenu klimu i sigurno će te se zaljubiti u ovu uzbudljivu i gostoljubivu zemlju.

Korisni linkovi :

Upoznajte Tajland

Bangkok

Pattaya


Pročitajte više