Opis

Hotel Yanakiev je smešten je u neposrednoj blizini ski lifta, iznad hotela Rila, na 200 m od centra Boroveca. Spada u red novijih hotela u ovom poznatom  bugarskom skijaškom centru.

Hotel sadrži hotelski restoran kapacitet 110 mesta, piano bar. Od sportskih aktivnosti dostupni su: zatvoren bazen, parno kupatilo, sauna, masaža, finska sauna, hidromasažeri, spa centar, sefovi, tri konferencijske sale, garažu i otvoreni parking. Zatvoreni bazen u hotelu je smešten u ravni sa ski stazom, tako da gosti koji se kupaju mogu posmatrati skijaše. Hotel poseduje i servis za iznajmljivanje skija i skijaške opreme.

Hotel Yanakiev sadrži 34 sobe i 6 apartmana, sve sobe su sa direktnom telefonskom linijom, satelitska televizija, mini barom, fenom. Apartmani poseduju odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu sa TV uređajem.

Usluga: Doručak-večera / švedski sto ili meni (u zavisnosti od popunjenosti hotela).

Ovaj hotel pruža najbolje moguće uslove za odmor i bavljenje zimskim sportovima pa je tokom sezone popunjen do poslednjeg mesta. Dobijamo vrlo pozitivne utiske naših klijenata koji su boravili u ovom hotelu.

 

Sadržaji

 • Bar
 • Fen
 • Internet
 • Klima
 • Minibar
 • Parking
 • Recepcija
 • Telefon
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i troje dece (2-13 godina)ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Apartman

 • Dvokrevetna soba 2+1

  + još informacija

  Dvokrevetna standardna soba, mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Standardna dvokrevetna

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Borovec

Opšte aktivnosti

Borovec je bugarski najpoznatiji i najstariji skijaški centar, koji datira još iz 19.veka kada je bio poznat i omiljen medju malobrojnom i ekskluzivnom klijentelom. Smešten je u gustoj borovoj šumi, na 1350m nadmorske visine (najviša visina staze 2600m ), na severnim padinama planine Rila,u podnožju najvišeg vrha na Balkanu – Mousala (2925m.).Od Beograda je udaljen 473km, a od glavnog grada Bugarske,Sofije 73 km.

Borovec obiluje sadržajima i mogućnostima za brojne zimske sportove, izmedju ostalog skijanje, snowboard, cross country, biathlon, skokovi, i kao takav ponosi se podatkom da je čak dva puta bio domaćin svetskog kupa u alpskom skijanju. Ima ukupnu mrežu od 40 km staza, najduža staza je duga 6km, sedam staza za početnike, 15 staza srednje težine i 2 staze za napredno skijanje. Njegova staza za biathlon, ubraja se u medju najbolje u Evropi. Staze servisira gondola i sistem od devet žičara i to : jedna četvorosedna i jedna jednosedna i šest vučnih žičara sa ukupnom propusnom moći od 8.150 skijaša na sat. 2004 godine uredjena je nova staza Musalenska dužine 12 km, kao i dva četvoroseda kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Staze za cross country i biathlon locirane su na oko 2km od mesta Borovec a staze za skokove (75m i 50m) servisiraju vučnice. Zimski pokrivač se u najvećem broju slučajeva zadržava, konstantno, od Decembra do Aprila. Sve staze su opremljene topovima za veštački sneg a ski patrole obezbedjuju 24-časovni nadzor.

Osim sjajnih mogućnosti za celodnevno uživanje u zimskim sportovima, Borovec ima bogatu ponudu i za tzv. Apres Ski. Mnoštvo barova, kafea i noćnih klubova otvoreni su tokom čitavog dana, odnosno noći, nudeći nezaboravnu zabavu uz domaću i internacionalnu muziku. Za ljubitelje dobre hrane, pića i žive muzike, u ponudi su tradicionalne bugarske taverne, tzv. Mehane, gde se može uživati u specijalitetima bugarske kuhinje i bugarskom crvenom vinu.

CENOVNIK možete pogledati OVDE


Pročitajte više