Opis

Hotel Playa Blanca je smešten na samo 10 minut vožnje od aerodroma, na samoj plaži. Odlična lokacija hotela kao i vrlo pozitivna iskustva naših klijenata preporuka su za boravak u ovom hotelu.

Sadrzaj: Prepoznatljiv po svojoj lepoj arhitekturi i prijateljskoj atmosferi, resort je savršen za porodice sa decom i parove koji žele aktivan odmor. Hotel takođe poseduje i bar, restoran, a la carte restoran, igraonicu, teniski teren, vešernicu, bazen, animaciju.

Smestaj: 110 standardnih soba, 184 bungalova i 12 suitova su opremljeni da zadovolje potrebe gostiju. Sve sobe poseduju klimu, SAT TV, sef, fen.

Usluga: All inclusive


 

Sadržaji

  • Bar
  • Bazen
  • Internet
  • Klima
  • Minibar
  • Parking
  • Recepcija
  • Restoran
  • Sef
  • Wi-Fi

Rezervacija

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Cayo Largo

Opšte aktivnosti

Cayo Largo je malo kubansko turističko ostrvo u arhipelagu Kanareos. Ono je dugačko oko 25km, a široko 3km i drugo je po veličini ostrvo u arhipelagu posle ostrva Mladosti. Nalazi se oko 177km južno od Havane odnosno južno od zapadnog dela glavnog kubanskog ostrva.

Sa svojim šećerno belim plažama čini jednu od najtraženijih turističkih destinacija na Kubi. Zaštićeno od jakih morskih struja morsko dno je raznovrsno i netaknuto idealno za ronjenje. Bilo da ste početnik ili profesionalac, koralne formacije, šareni sunđeri i mnogobrojne tropske ribe će vas ostaviti bez daha.

Cayo Largo je krečnjačko ostrvo, formirano tokom miliona godina od ostataka morskih organizama. Među najvećim turističkim atrakcijama ostrva je svakako i koralni sprud koji se pruža duž ostrva. Voda sa južne strane ostrva je prozirnija nego na severu. Hoteli se nalaze na južnom, tačnije jugo-zapadnom delu ostrva u zoni od oko 5 do 6 km koja se naziva Plaja Lindamar.

Južna obala ostrva ima gotovo 20 km plaža. Sve su peskovite (beli pesak). Plaže na jugo-zapadnom delu često znaju da budu prilično pune, naročito one oko hotela Sol Cayo Largo i Sol Pelicano. Plaža Sirena takođe često ima puno posetilaca. Inače more na plaži Sireni je prilično mirno, pesak zna i na temperaturama preko 35 °C da ostane prijatno topao tj. ne užari se. Istočno i zapadno od gore navedenih mesta su kilometri gotovo praznih plaža na kojima često možete videti iguane, flamingose, kornjače, kolibre, pelikane itd.

Bujnost ostrva Cayo Largo daje ljubiteljima prirode šansu da maksimalno uživaju. U okviru napora da se sačuva priroda ostrva osnovana je farma kornjača. Između aprila i septembra tri različite vrste kornjača poležu jaja na plaži, a radnici farme ih posle skupljaju i drže u inkubatoru oko dva meseca. Puštanje mladih kornjača u more je poseban događaj na koji se zovu i turisti. Provedite veče gledajući kako kornjače prave gnezdo u pesku na mesečini.


Pročitajte više