Opis

Hotel Anantara Bangkok Sathorn sa fantastičnim pogledom!

Nalazi se na samo 3,5km od centralnog jezgra grada. U blizini je poslovnog distrikta Sathorn road. Mnoštvo restorana, kafića, barova i tržnih centara se nalaze na pešačkoj udaljenosti od hotela. Na par minuta hoda nalaze se dve velike železničke stanice, odakle možete brzo stići do bilo kog dela grada. Od aerodorma je udaljen 25 km.

U okviru hotela se nalazi recepcija, parking, usluge pranja i peglanja garderobe, room service, servis za čuvanje dece, Wi Fi u javnim prostorijama, sefovi na recepciji, fitnes centar, spa centar sa saunom, masažom i parnim kupatilom, otvoreni bazen, dečji bazen, igraonica, teniski teren, rastoran tajlandske kuhinje, italijanski restoran, snack bar. Hotel Anantara Bangkok Sathorn ima 37 spratova i sadrži veliki izbor različitih tipova soba. Dvokrevetne, trokrevetne, cetvorokrevtne sobe i apartmani, podeljeni na Premier sobe, Skyline premier, Delux sobe, Skyline Delux, Dvosobne apartmane, Skyline dvosobne apartmane, Kasara premier sobe, Kasara Delux sobe i Kasara dvosobne apartmane. Sve sobe su opremljene su kupatilom, Mini barom, klimom, Sat Tv, telefonom, garderoberom i prostorom za prtljag, king size ili twin krevetima sa luksuznom posteljinom, internetom i apartima za pripremanje čaja i kafe.
Usluga je na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom – samoposluživanje- švedski sto.

Sadržaji

  • Bazen
  • Klima
  • Minibar
  • Parking
  • Recepcija
  • Wi-Fi

Rezervacija

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Bangkok azijska bajka

Opšte aktivnosti

Bangkok je glavni i najveći grad Kraljevine Tajland. Lokalno stanovništvo ga naziva Krungtep što u prevodu značu „grad anđela“. Ovaj grad od nekoliko miliona stanovnika je svojevremeno krasio epitet Venecija istoka zbog mnogobrojih kanala koji su ga presecali. Stanovnici Bankoka su u 18. veku điveli na tim kanalima, trgovali, prevozili se. Danas je ostao mali broj kanala kao uspomena, veliki broj njih je zatrpan da bi se izgradile ulice i putevi.
Kroz Bankok prolazi reka Čao Praja i deli grad na dva dela. Desna obala je više tradicionalnog karaktera i u ovom delu grada se nalaze takozvani klongovi, tj kanali koji su povezani sa rekom. Leva obala reke je razvijenija i tu se nalaze mnogobrojne turističke atrakcije, visoki neboderi i poslovni centri i ovaj deo grada poseduje metro. Razvoj grada na desnoj strani je prilično neuređen i odvija se bez urabanističkog plana. Bankok predstavlja jednu od najinteresantnijih turističkih destinacija Tajlanda.

Bangkok danas

Bangkok je grad 21. veka ali prva iskustva većine posetilaca mogu biti negativna. Na prvi pogled je gužva, stresna atmosfera. konstantno blokiran saobraćaj, ali ono što ćete videti i dožoveti u Bangkoku apsolutno su vredni toga. Za tajlandjane bangkok je KRUNG THEP-grad anđela. Ovo je grad Simbol grada su kombinacija ukusa, znamenitosti i iskustva i nema sumnje da neće ostaviti ravnodušnog svakog posetioca koji se nađe u ovo čarobnom gradu. Dugo je bio ključna tačka za sve one koji traže dobitnu kombinaciju jeftinih cena i odličnih turističkih ponuda. Zato ne čudo zašto zapadnjaci, željni upoznavanja i spoznaje suštine istoka budu veoma iznenađeni činjenicom koliko Bangkok može biti kosmopolitski grad.Neki, doduše ne vide pravu lepotu Bangkoka koja opstaje ispod modernih fasada, ali to je grad koji zahteva otvoren um.Bangkok je vreo, neosporno lud, pun puncat iznenađenja i sasvim nezaboravan. Bangkok je destinacija koja može da pruži nepresušne izvore zabave za putnike svih budžeta. Dodajte na ovo i egzotičnu hranu kao i savršenu klimu i sigurno ćete se zaljubiti u ovaj gostoljubiv grad.

Korisni linkovi :

Bangkok grad bogate prošlosti i još bogatije budućnosti 


Pročitajte više