Opis

Heritage Srinakarin je gradski hotel kategorisan sa 4 zvezdice. Nalazi se nedaleko od stanice BTS vazdušnog voza.

U blizini hotela je šoping zona, odnosno brojne prodavnice, zatim restorani i zabavni sadržaji. Jedan od najvećih šoping centara – Seacon Square se nalazi u zoni ovog hotela, a tu je takođe i Seri centar. Hotel je pogodan za turiste koji žele da obiđu brojne znamenitosti grada obzirom da je povezan gradskim prevozom. Hotel Heritage Srinakarin je udaljen oko 20 minuta vožnje taksijem od
međunarodnog aerodroma Suvarnabhumi.

Hotel Heritage Srinakarin – sadržaj

Hotel poseduje recepciju koja je otvorena 24 h sa sefovima za čuvanje novca, lift, teretanu/fitnes centar, restoran gde se služe svi obroci, kapaciteta 60 mesta, lobi bar, room servis, tv salu, zone za pušače i nepušače, servis za iznajmljivanje limuzina, šatl autobuski prevoz do aerodroma

Hotel Heritage Srinakarin – smeštaj

Gradski hotel koji raspolaže sa smeštajnim kapacitetima u različitim tipovima soba. Na raspolaganju su superior sobe, deluxe sobe i junior apartmani

Sve sobe hotela sadrže terasu, sopstveno kupatilo (tuš, WC), fen, internet konekciju, sef, televizor sa satelitskim programom, minibar.

Usluga hotela: noćenje sa doručkom ili najam (bez ishrane)

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

Prema opštim uslovima putovanja

Sadržaji

 • Fen
 • Internet
 • Kablovska televizija
 • Klima
 • Recepcija
 • Restoran
 • Sef
 • Telefon
 • Tuš/WC
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Dvokrevetna soba 2+1

  + još informacija

  Dvokrevetna standardna soba, mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Standardna dvokrevetna

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Tajland - biser Indokine

Opšte aktivnosti

Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Na jugu izlazi na Tajlandski zaliv, deo Južnog kineskog mora. Graniči se na zapadu s Mianmarom, na severu i istoku s Laosom, na istoku s Kambodžom i na jugu s Malezijom.

Tajland nudi nenadmašnu kombinaciju istočne egzotike i zapadnog modernizma. Sinonim za Tajland je raskošna zemlja prelepih plaža i magičnih sela. Tajlanđani su poznati kao prijateljski i gostoljubivi narod, te svake godine zemlja beleži masovni porast stranih posetilaca. Zato i ne čudi što Tajland zovu Land of Smiles ( zemlja osmeha ).

KLIMA TAJLANDA

Klimatski uslovi na Tajlandu se mogu podeliti na 3 sezone:

Novembar – Februar
Temperature su u većini regiona između 20 i 30 stepeni C, sa toplom i suvom klimom. Mogući su hladni talasi uzrokovani vetrovima iz Kine.

Mart – Maj
Veoma visoke temperature, do 40 stepeni C.

Juni – Oktobar
Temperature su oko 30 stepeni C i sparno je. Od kraja juna može u celoj zemlji biti kratkih i obilnih pljuskova. U mnogim turističkim vodičima se ovaj period opisuje kao kišni odnosno period monsuna, što dovodi do nesporazuma. Generalno, ne pada kiša u svim delovima zemlje u isto vreme. Uglavnom su to kratke, ali obilne padavine. U severnim krajevima se dešava da kiša pada tokom celog dana. Ima i oblačnih dana, kada se takođe mogu dobiti opekotine od sunca.

KULTURA TAJLANDA

Tajland je zemlja koja ruši predrasude svojim razvojem i kulturom. Prestonica Bangkok, više nego očigledno predstavlja spoj modernog grada 21. veka i čuvara starih relikvija i ikona. Tajland su proslavile peskovite plaže Koh Samuia kao i raskošan i luksuzan Puket. Naravno, Tajland je destinacija bogate kulture, drevnih hramova i ostataka plemena Chiang Mai.
Ova prelepa zemlja, može da ponudi izvor zabave i uživanja za putnike svih budžeta. Dodajte na ovo i egzotičnu hranu kao i savršenu klimu i sigurno će te se zaljubiti u ovu uzbudljivu i gostoljubivu zemlju.

Korisni linkovi :

Upoznajte Tajland

Bangkok

Pattaya


Pročitajte više