Opis

Hakuna Matata Beach Lodge Spa na svahili jeziku znači – bez problema. Samim tim ovo je i moto čitavog hotela, kome je cilj da svojim malim rajem stvore mesto bez problema, gde će svi osetiti relaksirano i zaboraviti na svakodnevicu.

Hakuna Matata Beach Lodge Spa – Lokacija :

Hakuna Matata Beach Lodge Spa nalazi se na zapadnoj obali ovog egzotičnog ostrva. Ušuškan u hladovinu višestotina starih drveća manga, okružen privatnom skrivenom plažom, gosti će pronaći parče svog raja i mira.

Hakuna Matata Beach Lodge Spa – Sadržaj:

Hakuna Matata Beach Lodge Spa u okviru svojih kapaciteta sadrži trinaest prostranih bungalova i jednu vilu sa spektakularnim pogledom na okean. Hotel poseduje prelep kaskadni bazen, a koji je originalno rekonstruisan i predstavlja secanje na davna vremena. Vodom se snabdeva iz akvadukta.
Planetarijum je jos jedna atrakcija ovog hotela. Gosti mogu uživati u spektakualrnom pogledu na zvezde južnog pola.
Gostima je na raspolaganju i kazino.
Od sportova dostupan je bilijar, stoni tenis, kao i vodeni sportovi.

Smeštaj:

Hakuna Matata Beach Lodge Spa poseduje 6 comfort bungalova: Arusha, Kilimanjaro i Zambezi. Svaki bungalow ima dnevnu / spavaću sobu, komotno kupatilo, sa odvojenim toaletom. Sa terase se pruža spektakularan pogled na okean.
Comfort twin bungalovi Tanga 3: imaju dve sobe, spavaću, kupatilo, prostran dnevni boravak.
Comfort Plus Bungalovi, Bagamoyo, prostraniji bungalov, dnevno / spavaća soba, kupatilio kao i privatna terasa.
Executive Suite bungalov imaju odvojenu spavaću sobu, lepo dekorisani dnevni boravak, kao i kupatilo sa odvojenim toaletom.
Svi bungalovi su opremljeni klima uređajem, ventilatorem na plafonu, mrežom protiv komaraca, peškirima za plažu, fenom za kosu, kao i room servisom.

Usluga:

noćenje sa doručkom ( švedski sto – saposluživanje ) ili polupansion ( doručak i večera – samoposluživanje ).

 

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

prema Opštim uslovima putovanja

Kućni ljubimci

ne

Sadržaji

 • Bar
 • Bazen
 • Fen
 • Hotelska plaža
 • Internet
 • Klima
 • Restoran
 • Tuš/WC
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Porodični bungalov

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Porodični bungalov

 • Executive suite sa pogledom na baštu

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Executive suite sa pogledom na baštu

 • Suite ispred plaže

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Suite ispred plaže

 • Dvokrevetna deluxe soba

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Dvokrevetna deluxe soba

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Zanzibar

Opšte aktivnosti

Zanzibar je ostrvo koje pripada afričkoj državi Tanzanija i predstavlja pravi biser Indijskog okeana. Odlikuje ga bogat biljni i životinjski svet, ali i celokupna priroda ostrva na kojem se stanovništvo hrani ribom i voćem. Asfalta ima samo u glavnom gradu u kojem šetajući možete u vazduhu osetiti mirise vanile, cimeta i kakaa.

Netaknuta tropska priroda, rajske plaže nalik onima sa Maldiva, kao i posmatranje berbe kafe, bibera, šafrana i čilija, degustiranje kokosovih oraha, istraživanje ostrva i vodeni sportovi siguran su odgovor na pitanje zašto ovo ostrvo iz godine u godinu privlači sve veći broj turista iz svih krajeva sveta. Dobrodošli na Zanzibar!

Sport i priroda

Sport i priroda O prirodnim lepotama Zanzibara ne treba mnogo trošiti reči. Preporučićemo vam odlazak u centralni deo ostrva gde je na 5 hiljada hektara smeštena šuma Džozani. To je nacionalni park u kojem možete videti najstarije vrste drveća koje su nekad krasile skoro celo ostrvo, više od 40 vrsta prica, nekoliko vrsta majmuna, među njima i vrlo retku vrstu "red kolobus".

Noćni život

Noćni život Svi oni koji vole noćni provod a planiraju putovanje na Zanzibar biće razočarani. Na Zanzibaru noćni život ne postoji. Ali svakako ne očajavajte, uživaćete u dnevnim obilascima ostrva koja vam mogu odneti toliko energije da ćete uveče poželeti samo miran san uz šum talasa obližnjih plaža.

Kultura i istorija

Kultura & istorija Prema verovanjima Zanzibar su još pre 4 hiljade godina naselili Bantu crnci. Stoga i Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Burnu istoriju ostrva prate dolasci Arapa i pomorskih trgovaca iz Persije i Indije, kao i čuvenog moreplovca Vaska de Game kada počinje "mračni deo" bogate istorije ostrva.
Pročitajte više