Opis

Breza hotel se nalazi u sklopu modernog i luksuznog wellness kompleksa Terme Olimia. Predstavlja oazu mira i relaksacije.

Breza hotel sadržaji

U mnogobrojne sadrzaje ovog hotela spadaju – pansionski restoran sa 240 mesta, aperitiv bar, frizerski salon, društveni prostor, TV studio, trgovinu sa novinama i suvenirima, teretanu, bazen s termalnom vodom, Centar zdravlja Olimia, povezanost sa podzemnim hodnikom sa Wellness centrom Termalija, Wellness hotelom Sotelia. Hotel raspolaže sa 167 dvokrevetnih soba, 18 apartmana. Sobe su sa balkonom ili su bez balkona, tuš, WC, mini bar, satelitska TV, telefon sa direktnom linijom, sa sefom i klimatskim uređajem.

Usluga u hotelu je – Noćenje sa doručkom

 

 

Sadržaji

  • Bar
  • Internet
  • Klima
  • Minibar
  • Parking
  • Recepcija
  • Restoran
  • Wi-Fi

Rezervacija

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Terme Olimia

Opšte aktivnosti

Terme Olimia nalaze se uz reku Sutlu na samoj granici Slovenije sa Hrvatskom, kod mesta Podčetrtek,a od Beograda su udaljene 470km.

Smatraju se jednim od najčistijih i ekološki netaknutih delova Slovenije.Termalne vode koje ovde izviru sa temperaturom od 30-37°C, nisu samo pitke već ih prisustvo minerala čini veoma lekovitim jer su izuzetno bogate kalcijumom i magnezijumom.Ova voda se koristi za lečenje reumatskih bolesti, iscrpljenosti, kožnih bolesti i opštih upala. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstenim uslugama.

Danas su Terme Olimia omiljeno odredište onih koji pored blagotvornog učinka termalne vode žele nešto više. Imaju jedan od najsavremenijih kompleksa sauna na Balkanu, mnoštvo programa za ulepšavanje, različite spa terapije i veliki spektar kozmetičkih usluga, sve u službi zdravlja, lepote i opuštanja.

Spa Armonia smešten je u hotelu Sotelia i ovde možete uživati u lekovitim tehnikama i tretmanima lepote iz celog sveta.

Zimski „wellness centar” Termalia nudi veliki bazen i izbor od 9 različitih sauna, kao i spa&beauty centar sa kupkama, masažama, tretmanima lica i tela…Pristup bazenu je slobodan za sve goste koji borave u bilo kojem od smeštaja u kompleksu Termi Olimie.

Wellnes Ohidelia – novi i najsavremeniji kompleks bazena, sauna, whirpool-a, ima unutrašnje i spoljašnje bazene, jacuzzi-e,itd. www.terme-olimia.si

Specijalna ponuda za Terme Olimia

Izražene cene su po osobi / sopstveni prevoz
Cene su informativnog karaktera

Plaćanje na 6 rata bez kamate
Informacije na 011/ 303 88 77
Terme Olimia – Breza – Cenovnik 2019.
Terme Olimia – Sotelia – Cenovnik 2019.


Pročitajte više