Opis

Bauman Residence Phuket je hotel kategorisan sa četiri zvezdice. Smešten je na tajlandskom ostrvu i najpoznatijem letovalištu Phuket. Nalazi se u reonu najpoznatije plaže na Phuketu – Patong beach. Od nje je udaljen oko 1 km. Najbliži shopping mall hotelu Bauman residence je Jungceylon Shopping Center. I neke druge atrakcije na Phuketu (lokacija Patong beach) su smeštene u reonu hotela, kao što su Kalim Beach (oko 2 km), Tri Trang beach (oko 3 km), Kathu vodopad (4,5 km), Phuket Country club (4,5 km), Loch Palm Golf club (5 km).

Bauman Residence Phuket – sadržaj

Hotel sadrži recepciju koja je otvorena 24 h, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima kao i sadržajem wellness (jacuzzi), fitness centar, restoran, kafe bar, bar na bazenu, WiFi internet konekciju u prostorijama hotela, parking, ulugu čuvanja dece, usluge pranja i peglanja veša.

Bauman Residence Phuket – smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 294 soba različite kategorije. Sve sobe sadrže balkon, sopstveno kupatilo (tuš, WC), fen, klima uređaj, televizor sa kablovskom televizijom, sef za čuvanje novca i vrednosti, aparat za kafu i čaj, radni sto, besplatne peškire za bazen.

Usluga: najam ili noćenje sa doručkom (švedski sto/samoposluživanje)

http://www.baumanresidence.com/index.html

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

Prema opštim uslovima putovanja

Sadržaji

 • Bar
 • Bazen
 • Fen
 • Klima
 • Parking
 • Recepcija
 • Restoran
 • Sef
 • Telefon
 • Tuš/WC
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i troje dece (2-13 godina)ili četiri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Apartman

 • Dvokrevetna soba 2+1

  + još informacija

  Dvokrevetna standardna soba, mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i jedno dete (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Standardna dvokrevetna

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Phuket

Opšte aktivnosti

Phuket (Puket) je tajlandsko ostrvo čije obale zapljuškuju penušasti talasi Indijskog okeana. Predstavlja jednu od 14 provincija Južnog Tajlanda. Širom sveta poznato je po rajskoj prirodi koja mu je donela prepoznatljivost na turističkim mapama.

Iako po površini nešto manji od Singapura, ovo ostrvo već više od deceniju pruža fantastične uslove za nezaboravan odmor svih turista nezavisno od imovinskog staleža.

Na Phuket-u, koji je sa dva mosta povezan sa kopnom, dočekaće vas sa osmehom i ljubaznošću oko 600 000 domaćeg stanovništva ma gde se našli, na prelepim plažama, u drevnim hramovima ili glavnom gradu Phuket City-u.

Ostrvo se nalazi na važnom pomorskom putu kojim su saobraćali trgovački brodovi iz Kine i Indije, a često se spominjalo i u starim evropskim pomorskim mapama kao važna trgovačka luka. Zahvaljujući trgovini, ali i velikom bogatstvu u kalaju i kaučuku, Phuket je od najranijih vremena bio jedna od najbogatijih luka Azije.

Do Phuketa možete putovati fantastičnim avionima avio-kompanije Etihad Airways koji vas prevoze 7 puta nedeljno.Pored Phuketa Etihad Airways vas prevozi  i do Bangkoka, još jedne atraktivne destinacije na Tajlandu.

Avioni Etihad Airways pružiće vam potpuni komfor tokom putovanja. Da bi svojim putnicima prižili maksimalnu uslugu, Etihad Airways uveo je u svoju flotu avione tipa Airbus A380 i Boeing 787 . Model aviona Airbus A380 karakteriše i dodatna pogodnost „Etihad Residence“.

Phuket turistička ponuda

Raskošno bogatstvo stečeno vekovima pretočilo se velikim delom u turizam. Na Phuketu se danas nalazi preko 1500 hotela, predivne uređene plaže predstavljaju jedno od obeležja bogate turističke ponude, ali ne i jedino. Raskošnu ponudu čine i drevna svetilišta, ogromni botanički i zoo vrtovi, nacionalni i zabavni parkovi, kulturološke institucije, kao i nezaobilazni trgovački i sportski centri, barovi, kafići…

Ukoliko želite aktivan odmor Phuket vam omogućava da se okušate u brojim obilascima znamenitosti ostrva, svim vidovima sportskih aktivnosti u kojima ronjenje i istraživanje podvodnog sveta predstavlja najveću atrakciju.

Ovo nestvarno ostrvo koje svojom objedinjenom turističkom ponudom ide korak ispred vremena pa svojim posetiocima pruža mogućnosti upoznavanja sa istorijom i kulturom Phuket-a, sa kojom se turisti mogu upoznati u muzeju školjki, likovnim galerijama, ali i pozorišnom repertoaru ostrvskog pozorišta Sphinx.

Predstavili smo vam samo detalj iz turističkog raja zvanog Phuket. Da biste osetili sve čari raja morate posetiti Phuket i osetiti nirvanu koju nesebično pruža, jer kao što stara kineska poslovica kaže „Slika govori više od hiljadu reči“.

Sport i priroda

Sport i priroda Na Phuketu možete upražnjavati sve vidove sportskih aktivnosti, mada kao i na Maldivima najpopularnije je ronjenje kojim možete upoznavati podvodni svet Indijskog okeana. Ni ostali sportovi na vodi poput Jet Sky, snorkling, pecanje na pučini nisu ništa manje zastupljeni.

Noćni život

Noćni život Noćni život Phuket-a je veoma bogat i raznolik pa svako može pronaći sebi uživanje. Brojni barovi, diskoteke i noćni klubovi širom su otvoreni tokom cele noći. U najpopularnijoj centralnoj ulici Bangla Road noću je skoro sve dozvoljeno tako da se možete prepustiti svojim afinitetima.

Kultura i istorija

Kultura & istorija Phuket je ostrvo sa dugom istorijom pa ljubitelji kulturno istorijskih obeležja svakako će imati šta da vide. Drevne budističke hramove nikako ne treba propustiti, kao ni požorišne predstave u Sphinxu- jedinom pozorištu na ostrvu.
Pročitajte više