Opis

Baiyoke Sky Hotel se nalazi u centru Pratumana. U srcu modnog distrikta i na pešačkoj udaljenosti od centralnog gradskog jezgra. U neposrednoj blizini se nalaze mnogi poznati tržni centri. Na samo 5 minuta hoda je od železničke stanice Rajprarop. Na 25 minuta je vožnje od aerodroma Suvarnabumi.

Iz hotela se pruža prelep panoramski pogled na Bangkok. Hotel ima 88 spratova i to ga čini najvišim u gradu. U okviru hotela se nalaze Sky Coffee shop – Internacionalni i lokalni specijaliteti, recepcija, bazen, sala za sastanke, menjačnica, fitnes centar, parking, restoran japanske kuhinje, restoran kineske kuhinje, bar na krovu hotela, Crystal grill – hrana sa roštilja i veliki izbor ribljih specijaliteta.

Hotel ima ukupno 660 soba, koje su podeljene u tri zone – Standard Zona smeštena između 22 i 45 sprata, gde se nalaze superior sobe, junior suites i superior suites, Sky Zona smeštena između 46 i 68 sprata, gde se nalaze takođe superior sobe, junior suites i superior suites i Space Zona koja se nalazi na najvišim spratovima hotela i uključuje Delux sobe, Superior suites, Junir suites i Predsedničke apartmane. Gosti ovog dela hotela imaju nekoliko dodatnih pogodnosti kao što su privatni check in u hotel, kasni check out, piće dobrodošlice u baru na krovu hotela, popuste u restoranima koje hotel sadrži.Sve sobe sadrže klimu, radio, Sat Tv, sef, ogrtač i papuče, mini bar, frižider, fen, aparat za čaj i kafu, kupatilo. Usluga je na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom – samoposluživanje – švedski sto.

Sadržaji

  • Bar
  • Internet
  • Klima
  • Minibar
  • Parking
  • Recepcija
  • Restoran
  • Wi-Fi

Rezervacija

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Bangkok azijska bajka

Opšte aktivnosti

Bangkok je glavni i najveći grad Kraljevine Tajland. Lokalno stanovništvo ga naziva Krungtep što u prevodu značu „grad anđela“. Ovaj grad od nekoliko miliona stanovnika je svojevremeno krasio epitet Venecija istoka zbog mnogobrojih kanala koji su ga presecali. Stanovnici Bankoka su u 18. veku điveli na tim kanalima, trgovali, prevozili se. Danas je ostao mali broj kanala kao uspomena, veliki broj njih je zatrpan da bi se izgradile ulice i putevi.
Kroz Bankok prolazi reka Čao Praja i deli grad na dva dela. Desna obala je više tradicionalnog karaktera i u ovom delu grada se nalaze takozvani klongovi, tj kanali koji su povezani sa rekom. Leva obala reke je razvijenija i tu se nalaze mnogobrojne turističke atrakcije, visoki neboderi i poslovni centri i ovaj deo grada poseduje metro. Razvoj grada na desnoj strani je prilično neuređen i odvija se bez urabanističkog plana. Bankok predstavlja jednu od najinteresantnijih turističkih destinacija Tajlanda.

Bangkok danas

Bangkok je grad 21. veka ali prva iskustva većine posetilaca mogu biti negativna. Na prvi pogled je gužva, stresna atmosfera. konstantno blokiran saobraćaj, ali ono što ćete videti i dožoveti u Bangkoku apsolutno su vredni toga. Za tajlandjane bangkok je KRUNG THEP-grad anđela. Ovo je grad Simbol grada su kombinacija ukusa, znamenitosti i iskustva i nema sumnje da neće ostaviti ravnodušnog svakog posetioca koji se nađe u ovo čarobnom gradu. Dugo je bio ključna tačka za sve one koji traže dobitnu kombinaciju jeftinih cena i odličnih turističkih ponuda. Zato ne čudo zašto zapadnjaci, željni upoznavanja i spoznaje suštine istoka budu veoma iznenađeni činjenicom koliko Bangkok može biti kosmopolitski grad.Neki, doduše ne vide pravu lepotu Bangkoka koja opstaje ispod modernih fasada, ali to je grad koji zahteva otvoren um.Bangkok je vreo, neosporno lud, pun puncat iznenađenja i sasvim nezaboravan. Bangkok je destinacija koja može da pruži nepresušne izvore zabave za putnike svih budžeta. Dodajte na ovo i egzotičnu hranu kao i savršenu klimu i sigurno ćete se zaljubiti u ovaj gostoljubiv grad.

Korisni linkovi :

Bangkok grad bogate prošlosti i još bogatije budućnosti 


Pročitajte više