Cene po osobi već od 195

Veličanstveni Istanbul 4 dana/3 noći

Istanbul je najveći grad republike Turske i iako nije prestonica ove zemlje, već vekovima predstavlja njeno najznačajnije gradsko središte i kulturnu prestonicu. 

Opis

Ovaj veliki grad, jedini na svetu podignut na dva kontinenta, zapljuskivan moćnim Bosforom sa istoka, vodama zaliva „Zlatni rog“ sa severa i Mramornim morem sa juga, ima površinu od 5.712 km2 i u svom sastavu ima grupu ostrva Mramornog mora poznatu kao Prinčevska ostrva. Istanbul je danas najvažniji turski grad sa preko 20 univerziteta, visokim i srednjim školama, bibliotekama, kulturnim centrima, ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobraćajni čvor i jak turistički centar.

Bilo koji slobodan vikend  je idealna prilika da voljenu osobu, prijatelja, mamu, tatu, ćerku, brata, psa, macu ili sve njih zajedno povedete u Istanbul! Avio karte nikad nisu bile povoljnije i samo to je odličan razlog da pakujete kofere. Neka želja za avanturom bude izgovor za predivan vikend u Istanbulu!

 Akcija !!!!  Predlog putovanja za Istanbul

Boravak – 3 noći

Period putovanja : 2021

 Period prodaje: neograničeno

CENA PO OSOBI : od 195 eur –  Sa svim taksama !!!

Cene

CENA PO OSOBI : od 195 eur –  Sa svim taksama !!!

 

Cena obuhvata :

 •  Povratna avio karta Beograd -Istanbul – Beograd,  sa svim taksama
 •  Transfer sa kućne adrese (širi centar Beograda) – aerodrom Nikola Tesla – kućna adresa
 •  3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi, po osobi u hotelu sa 3*

Cena ne obuhvata :

 • Transfere u Istanbulu
 • Usluge vodiča
 • Individualne troškove putnika
 • Ostale nepomenute usluge

Ostale napomene, popusti i doplate :

 • Karte se moraju štampati 24h nakon pravljenja rezervacije kao i 20 dana pre započinjanja putovanja. Maksimalna važnost karte: 1 mesec nakon započinjanja putovanja.
 • U pitanju su individualna putovanja, termin i dužina boravka dati u ponudi su predlozi i mogu se modifikovati prema željama, potrebama i mogućnostima putnika
 • U ponudi agencije su hoteli svih kategorija i na različitim lokacijama, te se na zahtev putnika može proširiti lista predloženih hotela, što može uticati na cenu
 • Avio karte se nalaze u slobodnoj prodaji, nije izvršena ni jedna rezervacija te je predlog putovanja pravljen prema trenutnoj raspoloživosti. U trenutku rezervacije može doći do modifikacije cene u skladu sa trenutnom raspoloživošću klasa na letu.
 •  Popusti i doplate za decu do 12 godina ili dodatne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi se rade na upit

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Fihalhohi Island -Maldivi-Jumbo Travel-resort overview

Fihalhohi Island 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1375
Dreamland Maldivi-Jumbo Travel-overview resort

Dreamland Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1330
Sun Siyam Olhuveli -Maldivi-Jumbo Travel-hotel overview

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1780
Bandos Maldivi-Jumbo Travel-overview

Bandos Maldives 4*- paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1290
Kurumba -Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Kurumba Maldives 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 6 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*, povratni transfer na Maldivima.

1645
Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1340
Skijatos Grčka - pogled na plažu i pučinu

Skijatos leto 2021 last minute 07.09.2021

Cena aranžmana uključuje: Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd – Rodos- Beograd, hotelske usluge prema programu, grupni transfer aerodrom – izabrani hotel – aerodrom, paket osiguranja: putno zdravstveno osiguranje koje pokriva lečenje COVID-19, usluge predstavnika.

319

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama