Opis

Svratite do Amsterdama,  grada koji je nekima poznat kao meka za ljubitelje marihuane i dama sumnjivog morala,  ali koji je mnogo više od toga. Prva asocijacija zaista bi trebalo da bude kultura i estetika. Ovaj grad koji prožima potpuno plovni sistem reke Amstel očaraće vas simpatičnim kućicama koje ulepšavaju svaki njegov kutak i učiniti da vam se zavrti u glavi od izbora muzeja i umetnina.


A
msterdam 4 dana/3 noći
avio+hotel
INDIVIDUALNI POLASCI od 305 eur

 

Van Gog, Rembrant, Vermer i mnogi drugi čuveni umetnici čekaju vas na zidovima u više od 50 muzeja, a tu je i kuća Ane Frank kao veoma popularna atrakcija. Za obilazak grada preporučujemo iznajmljivanje bicikla, koji je uobičajeno prevozno sredstvo ovde, a potom možete na šarmatnim pijacama birati neku knjigu ili ploču, probati neko od sjajnih domaćih piva u pabu ili posetiti neku utakmicu čuvenog Ajaksa.

 

PROGRAM PUTOVANJA

01.Dan Beograd-Amsterdam

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje na let avio kompanijom Transavia. Po sletanju, individualni transfer do hotela izabrane kategorizacije. Smeštaj i slobodno vreme. Amsterdam je najveći i glavni grad Holandije. Osnovan je u 12.Veku kao malo ribarsko mesto na reci Amstel, a danas je značajan finansijski i kulturni centar Holandije. Staro jezgro grada predstavlja svojevrstan muzej na otvorenom i veoma je atraktivan posetiocima. Znamenitosti poput Rijks muzeja, Rembrantove kuće i muzeja Vinsenta Van Goga najbolje oslikavaju zlatno doba Holandskog slikarstva. Najlepši način da vidite grad je definitivno vožnja brodom kroz mnogobrojne kanale ovog grada odakle ćete imati priliku da vidite prepoznatljivu holandsku arhitekturu, mnogobrojne mostove i najpoznatije tornjeve ovog grada. Noćenje.

02.Dan Amsterdam

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i samostalna razgledanja. Noćenje.

Predlažemo da razgledanja započnete od glavnog gradskog trga Dam odakle će vam sve znamenitosti biti lako dostupne. Da ovom trgu nalazi se Kraljevska palata, Nova crkva i muzej voštanih figura Madam Tiso. U neposrednoj blizini nalazi se i kuća Ane Frank koja priča svoju priču iz Drugog svetskog rata gde su se Ana i njena porodica u potkrovlju kuće dve godine sakrivali i tajno snadbevali dnevnim potrepštinama. Nažalost 04.Avgusta 1944 tajna je razotkrivena i Ana i članovi njene porodice odvedeni su u koncentracione logore, a jedino je njen otac Oto Frank preživeo. U popodnevnim satima predlažemo da posetite čuveni Vondel park  koji se nalazi u južnom delu grada na samo nekoliko minuta hoda od muzejske četvrti. Još jedna od atrakcija koja je neizbežna prilikom dolaska u Amsterdam je i četvrt De Valen poznata i pod nazivom četvrt crvenih fenjera.

03.Dan Amsterdam

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i samostalna razgledanja. Noćenje.

Amsterdam je grad sa velikim brojem muzeja, a jedan od najzanimljivijih je svakako i muzej pomorstva u kojem se nalazi i nedavno obnovljen brod iz doba osvajanja Indije usidren odmah uz obalu muzeja. Jedan od najboljih načina da obiđete grad je definitivno biciklom koji je ovde glavno prevozno sredstvo. Čitavim gradskim jezgrom uz kanale dominiraju kuće iz 17. Veka pa verujemo da će vam razgledanje grada na ovim putem naročito ostati u lepom sećanju. Obavezno probajte pomfrit! Teško ćete pronaći restoran ili kisok brze hrane koji ne služe “Vlaamse frites” odnosno flamanski pomfrit. Iako je osnovna asocijacija na holandsku kuhinju riba, grašak, krompir i čuveni holandski sirevi, pomfrit sa majonezom je najpopularniji.

04.Dan Amsterdam-Beograd

Doručak. Napuštanje hotela, individualan transfer do aerodroma. Obaveza putnika je da na aerodromu u Amsterdamu budu dva sata pred poletanje aviona.  Čekiranje za let za Beograd kompanijom Transavia.
(Kraj usluga).

CENA  PAKET ARANŽMANA

***Promotivne cena aranžmana***
Cenovnik važi do popune mesta

4 dana / 3 noći

Period putovanja Hotel 3*
Mart Od 305 eur
April Od 315 eur
Maj Od 325 eur
Jun Od 335 eur

Cenovnik br.2, važi od 28.02.2019. godine.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • povratnu avio kartu na relaciji Beograd-Amsterdam-Beograd avio kompanijom Transavia sa svim aerodromskim taksama
 • ručni prtljag od 8kg (55x40x25)
 • boravak u izabranom hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto)
 • organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • transfer aerodrom-hotel-aerodrom
 • čekirani prtljag
 • obilasci, izleti i razgledanja

NAPOMENA:

 • cena je rađena na bazi najniže tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife
 • za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju najižih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja koji su restriktivni zbog svoje niske cene, odnosno karta kupljena po najnižim tarifama ne može se zameniti niti refundirati. Refundaciji su podložne neke od aerodromskih taksi. Rok za izdavanje karte je 01h od trenutka rezervacije! Ponuda smeštaja zavisi isključivo od raspoloživosti kapaciteta hotelijera. U slučaju da u navedenim objektima nema mesta moguće je realizovati putovanje uz doplatu.

NAČINI PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje : 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja
 • Kreditne kartice Komercijalne banke na 6 rata bez uvećanja ( Master Card , Visa i Dina)
 • Kreditne kartice: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express, (isti uslovi kao gotovina)
 • Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 6 rata bez uvećanja. Akontacija je prilikom rezervacije i ostatak na 5 mesečnih rata.
 • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane JUMBO TRAVELA-a
 • Kredit: Jumbo Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun
  U vreme održavanja sajmova, kongresa, specijanih događaja, ili u slučaju first i last minute ponuda ili prodaje po specijalnim uslovima navedeni načini plaćanja ne važe.

NAPOMENE U VEZI AVIO PREVOZA:

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče. Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost). Prilikom uplate rezervacije putnici su u obavezi da dostave imena i prezimena svih putnika na prijavi putovanja onako kako je upisano u pasosu. U suprotnom, agencija ne snosi odgovorost ako se avio karte odštampaju sa pogrešnim imenima, dok putnici snose troškove štampanja novih karata. Kako je u pitanju let Low cost avio kompanijom kartu je neophodno elektronski čekirati najkasnije 7 dana pre započinjanja putovanja – kako u polasku tako i u povratku.Obavezni ste da e-mailom pošaljete zahtev za chekiranje na putovanja@jumbo.rs ili da nas kontaktirate telefonom na 011/303 88 77 najkasnije jedan dan pre putovanja. Mi ćemo Vam poslati dokument koji treba odštampati i poneti sa sobom na aerodrom. Drugi način je da dođete do bilo koje naše poslovnice i lično preuzmete odštampani check-in. Da bi Vas čekirali za let morate nam dostaviti podatke iz pasoša svih putnika – datum rođenja, broj pasoša, država koja je izdala pasoš, datum kada je pasoš izdat i datum do koga pasoš važi. Ako ne ispoštujete gore navedenu proceduru platićete penale na aerodromu.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00 časova. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Objašnjenje za doručak u hotelima: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

HOTELSKA PONUDA

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti.

Neki od hotela sa kojima sarađujemo:

Hotel Omega 3*
Adresa: Jacob Obrechtstraat 31-33 1071 KG, Amsterdam, Holandija
Web: http://www.hotelomega.nl/
Hotel Omega ima 3 zvezdice i nalazi se u centru Amsterdama, u blizini Nacionalnog muzeja. Nedaleko je Leidseplein, trg sa mnogim mestima za šoping i zabavu, kao i Van Gogh muzej u kome se mogu videti slike ovog umetnika, ali i dela drugih slikara iz XIX veka. Hotel ima lift i nudi sobe različitih veličina u kojima se nalazi radni sto i telefon. Postoji i dnevni kutak gde se gosti mogu odmarati uz TV. Kupatila su standardno opremljena i imaju fen za kosu. Porodice sa decom mogu dobiti dečiji krevetac. Hotelska recepcija je otvorena 24h. Na njoj gosti mogu dobiti informacije o organozovanom oblilasku grada. Hotel vrši transfer od/do aerodroma uz doplatu. Postoji i prostorija za odlaganje i čuvanje prtljaga. Doručak se služi na bazi švedskog stola. U celom objektu je omogućen bežični pristup internetu.
Standardna dvokrevetna soba: Sobe hotela Omega sastoje se od spavaćeg dela i sopstvenog kupatila. Tip usluge: noćenje sa doručkom.

Hotel Central Park Amsterdam 3*
Adresa: Waldeck Pyrmontlaan 9, Amsterdam Aud Zaud, 1075 BT Amsterdam
Web: http://www.hotelcentralpark.nl/english/
Zbog svoje lokacije od hotela se šetnom može doći do čuvenog Volden parka i Leidse trga. Vondel Park je napoznatiji park u Amstrdamu, nazvan po Joost van den Vondel – u i skoro je renoviran. Godišnje u ovom parku uživa oko 10 miliona ljudi. Osim prelepe flore i faune kojom ovaj park obiluje, može se uživati u prelepim terasama i kafeima. Osim velikog broja stranaca, u ovom parku svakodnevno uživaju i starosedeoci ovog zanimljivog grada. Obzirom da je hotel neposredno uz park, ne bi ga trebalo propustiti. Šetnjom ovim prelepim parkom upoznaćete novu kulturu, zanimljive ljude i čarobnu prirodu.

Standardna dvokrevetna soba: Veoma udobne i mirne sobe gledaju na Vondel Park. Sobe su prostrane i svetle. Sve sobe poseduju moderno opremljeno kupatilo sa fenom, klima uređaj, plazma TV, aparat za čaj ili kafu, telefon i dostupan wi-fi. Tip usluge: noćenje sa doručkom.

OTKAZ OD STRANE PUTNIKA:

U slučaju odustajanja od putovanja korisnik je dužan da organizatoru putovanja nadoknadi realne troškove avio karte i smeštaja prema pravilima koje postavi avio kompanija odnosno smeštajni objekat.

Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju najpovoljnijih ekonomskih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno kupljena karta ne može se zameniti niti refundirati, te ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz čl.12. ovim Opštih uslova jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK.

Takodje, stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smeštaja prema uslovima hotelijera. Ukoliko je hotelski smeštaj rezervisan po posebnoj promotivnoj ceni penali za otkazivanje iznose 100%.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je Jumbo Travel sa licencom 193/2010 .
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost .
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od raspoloživosti.
 • Maloletni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je turistička agencija JUMBO TRAVEL, licenca OTP br 193/2010.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Cenovnik broj 02. važi od 28.02.2019

Nažalost, još uvek nema recenzija ovog putovanja.