Nacrtaj i osvoji Jumbo paketić

Nacrtaj i osvoji Jumbo paketić tokom prazničnih dana. Učini svoj raspust kreativnijim i uživaj u nagradama koje smo za tebe pripremili.

Nacrtaj i osvoji Jumbo paketić – učini raspust zanimljivijim!

Nacrtaj i osvoji Jumbo paketić

Pravila su vrlo jednostavna! Nacrtaj crtež na temu „Deca i Jumbo putuju zajedno“ pošalji nam svoj rad do 15. januara i ukoliko si bio kreativan/na očekuju te nagrade.

Predlažemo ti da na crtežu budu plavi slon zaštitni znak Jumbo Travela kao i sve ono što te asocira na novu godinu i putovanja.

Svoj rad nam možes poslati na dva načina:

1. putem Jumbo Facebook oficijalne stranice
2. putem e-mail poruke na marketing@jumbo.rs

Sve pristigle radove možete pogledati na ovoj strani našeg sajta kao i na našoj facebook stranici u albumu „Jumbo kreativni paketić“

Najkreativnije radove po našem izboru nagradićemo Jumbo paketićima. Pravo učešća imaju samo dečji radovi.

Obavezno uz svaki rad nam ostavite i vaše podatke (ime, prezime, kontakt broj telefona).

Imena dobitnika biće javno objavljena. Ukoliko si baš ti osvojio Jumbo paketić i živiš u Beogradu svoju nagradu možeš preuzeti u našoj poslovnici Jumbo Brankova, u ulici Brankova 28 u Beogradu.

Učesnici koji žive u Beogradu svoje paketiće ili utešne nagrade iznenađenja moći će da preuzmu isključivo u našoj poslovnici u ulici Brankova 28 u Beogradu.

Zbog vas najmlađih odlučili smo da promenimo jedno pravilo. Nagrade ćemo vam poslati poštom! Plavi slon voli sve vas deco!

REZULTATI KONKURSA

Dragi drugari, pre svega da vam se svima zahvalimo na učešću i prelepim crtežima koje ste nam poslali. Svaki rad zanimljiv je na svoj način pa smo imali izuzetno težak zadatak da odaberemo po nama par radova koji se izdvajaju.

Imena pobednika

1. Andrej Obođan
2. Iva Jović
3. Jana Jezdimirović
4. Tatjana Stanković
5. Helena Zlatanović

Pobednicima čestitamo i nadamo se da će uživati u svojim Jumbo paketićima koje će dobiti na kućnu adresu u najkraćem roku.

Da bismo vam pokazali koliko smo vam zahvalni na vašem izdvojenom vremenu i trudu proglašavamo sledeće:

Svi učesnici osvajaju utešne nagrade iznenađenja koje ćemo vam poslati na kućne adrese koje ste nam ostavili prethodnih dana.

Važno saopštenje!

Sledeće učesnici koji su zaboravili da nam proslede adrese, molimo da nam najkasnije do 31. januara dostave svoje pune adrese na marketing@jumbo.rs na koje ćemo im poslati nagrade iznenađenja:

Tara Maksimović, Luka Kovarbasić, Filip Poljaković, Nika Momčilović, Todor Karić, Veljko Miljković, Ilija Jovanović.

« 2 од 9 »