Cene po osobi već od 36
Albanija leto,Ksamil, Jumbo travel

Hotel King 4*, Ksamil

Ksamil je malo mesto koje izlazi na Jonsku obalu i nalazi se na jugu Albanije blizu granice sa Grčkom, na samo par kilometara od ostrva Krf. Veći bliži grad Ksamilu je Saranda na samo 15 minuta vožnje. Ovo mesto je i dalje mirno i pogodno za one koji vole da uživaju u manjim mestima uz čisto more, peščane plaže i tirkiznu boju vode koja će učiniti da se osećate kao da ste otišli na neku egzotičnu destinaciju. Tu se nalazi i hotel King koji je odlično pozicioniran i izlazi na manju plažu, pogodan za porodice sa decom.

Opis

Hotel King u Ksamilu nudi porodične sobe, besplatni privatni parking, bar, a na udaljenosti od 150m nalazi se plaža Ksamil, dok su druge dve plaže Bora Bora i Coco na oko 350m. Sobe sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider, kuvalo, fen za kosu. Hotelske sobe imaju besplatan WiFi i sopstveno kupatilo. U smeštajnom objektu služi se doručak na bazi švedskog stola ili à-la-carte doručak.
Gosti mogu da se opuste na plaži, a okolina je pogodna za bavljenje aktivnostima kao što su pešačenje, gnjuranje i vožnja bicikla.

Cene

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Sun Siyam Olhuveli -Maldivi-Jumbo Travel-hotel overview

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1780
Reethu Faru Resort-Maldivi-Jumbo Travel-overview

Reethi Faru Resort 4*-Maldivi-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1430
Bandos Maldivi-Jumbo Travel-overview

Bandos Maldives 4*- paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1170
Kurumba -Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Kurumba Maldives 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 6 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*, povratni transfer na Maldivima.

1645
Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi ultra all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1405
Sapedor Boutique Hotel-Bodrum-Jumbo Travel-pogled na plazu

Sarpedor Boutique Hotel 5*-Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1068
Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1340
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama