Cene po osobi već od
Letovanje,hotel Dodona,Sarande, plaza,more

Hotel Dodona 4* -Sarande

Smešten na privatnoj plaži u Sarandi, hotel Ddona 4* nudi sezonski otvoreni bazen, besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i sobe sa nameštenim balkonima i pogledom na more. Hotel Dodona izgrađen je 1998. godine i nudi svojim gostima kompletne usluge za opuštajući odmor.

Opis

Hotel je smešten na 6 km od ruševina Zamka Lekureši, koji je sagradio sultan Sulejman Veličanstveni.

Hotel raspolaže sa različitim tipovima soba -superior double room with balconz and sea view, twin room with balcony, family room with balcony and sea view,triple room with balcony and sea view, double room with balcony, family room with terrace.

Sve sobe su klimatizovane i gledaju na more. Sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Hotel Dodona ima 1 bazen koji ima spektakularni pogled na more, sadržaje za provođenje opuštajućeg dana, bar u tradicionalnom mediteranskom restoranu, bele udobne i elegantne solarijume, tuševe sa svežom i bistrom vodom.


  

Cene

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Sun Siyam Olhuveli -Maldivi-Jumbo Travel-hotel overview

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1780
Reethu Faru Resort-Maldivi-Jumbo Travel-overview

Reethi Faru Resort 4*-Maldivi-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1430
Bandos Maldivi-Jumbo Travel-overview

Bandos Maldives 4*- paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1170
Kurumba -Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Kurumba Maldives 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 6 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*, povratni transfer na Maldivima.

1645
Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi ultra all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1405
Sapedor Boutique Hotel-Bodrum-Jumbo Travel-pogled na plazu

Sarpedor Boutique Hotel 5*-Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1068
Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1340
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama