Cene po osobi već od 51
Hotel Brilliant Albania-Jumbo Travel-overview

Hotel Brilliant 4*

Brilliant Hotel & SPA 4* se nalazi na plaži Kerret, smeštenoj između Drača i grada Kavaje.

Opis

Hotel se sastoji od 174 sobe, uključujući 22 apartmana, 6 deluxe apartmana i 146 standardnih soba,3 restorana i picerije, 2 bara na plaži, 1 bar na krovu smešten na 8. spratu koji će se uskoro otvoriti, 3 bazena (dva za odrasle i jedan za decu), igralište i dečiji klub, gigantska sala za konferencije i SPA centar centar sa modernim uslovima i zatvorenim bazenom.

Hotel se sastoji od dve zgrade sa između recepcije smeštenom kao most koji povezuje dva dela hotela. S jedne strane je restoran „A la Carte“, gde se služe sveža mediteranska i italijanska kuhinja sa raznim domaćim i stranim vinima.Na drugoj strani hotela nalazi se samoposlužni restoran koji poslužuje bife na otvorenom sa tradicionalnom albanskom hranom. Restoran je potpuno moderno namešten sa savremenom arhitekturom. Oba restorana imaju barove koji poslužuju pića prema željama kupca.

Na otvorenom delu se nalaze dva bara na plaži, od kojih jedan služi isključivo kupcima paketa All inclusive, dok drugi služi svim kupcima i gde takođe možete uživati u drugim alkoholnim, bezalkoholnim, međunarodnim i nacionalnim pića.

Cene

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Sun Siyam Olhuveli -Maldivi-Jumbo Travel-hotel overview

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1780
Reethu Faru Resort-Maldivi-Jumbo Travel-overview

Reethi Faru Resort 4*-Maldivi-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1430
Bandos Maldivi-Jumbo Travel-overview

Bandos Maldives 4*- paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1170
Kurumba -Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Kurumba Maldives 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 6 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*, povratni transfer na Maldivima.

1645
Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi ultra all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1405
Sapedor Boutique Hotel-Bodrum-Jumbo Travel-pogled na plazu

Sarpedor Boutique Hotel 5*-Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1068
Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1340
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama