Kopaonik

Kopaonik

Opšte aktivnosti

Kopaonik je pravi zimski turistički biser ne samo Srbije već i ovog dela Evrope. Ovu prelepu planinu zbog netaknute prirode i čistog vazduha s jedne, ali i bogatih sportskih, zabavnih i turističkih sadržaja s druge strane već decenijama unazad posećuju turisti i zaljubljenici u „bele sportove“ iz svih krajeva Evrope.

Bogat izbor hotela svih kategorizacija pruža mogućnost da svako pronađe svoj kutak tokom zimskih dana na ovoj planini. Za vas smo pripremili pregršt hotela kako bi vaš odmor na Kopaoniku bio jedan od onih koje ćete pamtiti.

Država Srbija
Jezici koji se govore srpski, engleski, nemački
Valuta srpski dinar

Sport i priroda

Sport i priroda Kopaonik ima veoma mnogo ski staza različite težine prilagođenih kako za početnike tako i za iskusne skijaše. Skijajući ovim uređenim stazama koje se i veštački osnežavaju ukoliko je potrebno, možete uživati u prolazeći pored visokih gustih četinara. Ova planina ima bogat biljni i životinjski svet kao i nekoliko termomineralnih izvora u podnožju.

Noćni život

Noćni život Noćni život Kopaonika odlikuju brojni kafići, diskoteke i restorani. Sve je živo do ranih jutarnjih časova i svako može pronaći mesto po svom ukusu. Valjda je zbog svega ovoga i broj mladih na Kopaoniku veoma veliki. U toplom planinskom ambijentu uživajte i hrani i piću nacionalne i brojnih drugih kuhinja.

Kultura i istorija

Kultura & istorija Kopaonik je dobio ime po tome što se na njemu još iz doba Rimljana kopala ruda olova, cinka i gvožđa. Naši narodi negujući svoju istoriju i tradiciju, koju sa turistima nesebično dele, opstali su na ovoj planini zahvaljujući ljubavlju koju imaju prema Kopaoniku, a koji im tu ljubav uzvraća. Kao svedoci obostrane ljubavi su i brojni suveniri koje trebate poneti sa Kopaonika.

Hotel Kraljevi Čardaci SPA

Vikend naselje, Čajetinska česma bb, Kopaonik, Srbija
Cena po sobi po noćenju od 42

Hotel Kraljevi Čardaci SPA je hotelsko apartmanski Više informacija

Rezervišite

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs