Terme Čatež

Terme Čatež

Opšte aktivnosti

Nalaze se na oko 420km od Beograda, blizu granice Hrvatske i slovenije i predstavljaju najveće slovenačko prirodno lečilište i jedan od najvećih slovenačkih turističkih centara

Terme Čatež predstavljaju najveći zdravstveni i drugi po veličini turistički centar Slovenije.

Ono što najviše privlači su bazeni u Sloveniji, koji se prostiru na površini od 10,000 m2, različitih su temperatura vode ( 26 C – 36 C ), različith oblika i atrakcija, kao i zatvoreni kompleks bazena na površini od 1800 m2.

Najmlađi mogu uživati na dečijem vodenom parku sa igračkama i na vodenim klizalištima. Njih ce sigurno najviše privući i gusarsko ostrvo a osmeh na licu izmamiće im trostruki tobogani.

Pravi raj za brčkanje i uživanje je 450 – metarska vodena reka koja poziva na vožnju na velikim obručima. U bazenima  nepravilnih oblika  možete telo i dušu opustiti  i prepustiti se mehurićima termalne vode. Ljubitelji plivanja na duge staze mogu uživati u olimpijskom bazenu.

Ovakva otvorena Letnja i zatvorena Zimska Termalna rivijera, omogućava uživanje i odmor u  blagotvornim termalnim vodama tokom cele godine, bilo da birate odmor tokom letnjih ili zimskih meseci ili želite kratak vikend predah bilo kada u toku godine.

Pozivamo Vas da sa nama otkrijete čarobni svet termalnih voda u Termama Čatež!

Specijalna ponuda Terme Čatež 2019

cena aranžmana po osobi
plaćanje na 8 rata bez kamate
Informacije i rezervacije na
011/303 88 77
putovanja@jumbo.rs

Terme Čatež – Cenovnik 2020.

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs