North Nilandhe Atoll

North Nilandhe Atoll

Opšte aktivnosti

Ovaj atol na severnom delu Maldiva udaljen je od aerodroma Male 40 minuta leta hidro avionom i još dodatnih 15 minuta vožnje brodićem. North Nilandhe Atoll, sa omalenim gradićem Nilandhoo, čine 23 prirodna ostrva. Neka od ovih ostrva su nenaseljena poput ostrva Himithi.

Na atolu se nalaze brojni resortovi u kojim odsedaju turisti tokom čitave godine. Svi oni nude mogućnost uživanja u sportskim aktivnostima koje su u sklopu aranžmana dok se dodatne aktivnosti doplaćuju. Resortovi su opremljeni fitnes i spa centrima u kojima možete upotpuniti opuštanje na vašem putovanju. Pruža vam se mogućnost izbora specijaliteta mnogih svetskih kuhinja u čijim ukusnim kulinarskim čarolijama će uživati sva vaša čula.

North Nilandhe Atoll pored resortova krase i bungalovi koji su pravo obeležje ne samo ovog atola, već i Maldiva uopšte. Bungalovi (47 m2) su opremljeni kupatilom sa tušem/WC, fen, TV, telefon, CD player, aparat za kafu/čaj, sef, terasom sa pogledom na more. Postoji mogućnost zakupljivanja većih i luksuznijih bungalova (54 m2), kao i Water Villa(77m2) izgrađene u plićaku lagune sa direktnim pristupom moru.

Sportske aktivnosti koje možete upražnajvati na North Nilandhe Atoll su: stoni tenis, odbojka, pikado, fitnes usluge. Uz doplatu: katamaran, kanu, snorkling, surfing, bilijar, pecanje na otvorenom moru.

U svakom resortu gostima se priređuju poklon iznenađenja, ukoliko vam je rođendan, a to naznačite u rezervaciji, na poklon ćete dobiti tortu, ili pak ukoliko ste već bili u nekom resortu ranije, kao stalni gost po dolasku dobijate korpu sa voćem, 1 flašu vina, kao i posebnu večeru.

 

 

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs