Noonu Atoll

Noonu Atoll

Opšte aktivnosti

Noonu Atoll se nalazi na južnom delu Miladhunmadulu Atoll sa glavnim gradom Manadhoo. Aerodrom Male udaljen je od ovog atola 150 km ili oko 45 minuta leta hidro avionom. Zbog svog kanala u obliku krabe na zapadnoj strani atola spada u posećenije na Maldivima. Raskošna, bujna tropska vegetacija i plaže sa belim peskom koje se spuštaju ka laguni zaštitni su znak ovog prelepog atola.

Na atolu su raspoređena 3 restorana koja nude svojim gostima veliki izbor internacionalnih jela. Pored ovih restorana postoji i restoran sa ekskluzivnim jelima i „Grill“ restoran koji je specijalizovan za pripremu morskih plodova pa će svaki gost pronaći jelo po svom ukusu.

Kao i na drugim atolima, i na Noonu Atoll – u  se može uživati u sportskim aktivnostima. Raznolik i do skora netaknut podvodni svet ovog atola se može istražiti uz pomoć sopstvene škole ronjenja PADI. Kursevi se dodatno naplaćuju, a oprema za snorkling se takođe može iznajmiti. U standardnoj ponudi su stoni tenis, odbojka i pikado, dok se uz doplatu turisti mogu okušati i u surfingu, kitesurfingu, tenisu, jedrenju, jedrenju katamaranom i badmintonu.

Atol raspolaže i sa spa, welness i fitnes centrima u okviru kojih možete iskusiti čari masaže, parnog kupatila jakuzi i ostalih sadržaja koji će učiniti vaše telo opuštenim i oslobođenim od stresa.

Država Republika Maldivi
Jezici koji se govore Maldivski jezik (divehi)
Valuta Maldivska rufija

Sport i priroda

Državljani Republike Srbije koji na Maldive dolaze kao turisti, bez vize mogu boraviti do 30 dana. Može se desiti da vam na aerodromu traže na uvid povratnu avionsku kartu!

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs