Baa Atoll

Baa Atoll

Opšte aktivnosti

Baa Atoll je sastavni deo Maldiva i sačinjen je od tri zasebna prirodna atola Maalhosmadulu Atoll , Fasdūtherē Atoll, Goifulhafehendhu Atoll. Svaki atol ima svoj resort koji je veoma posećen od strane turista.Ovi atoli nude sve turističke blagodeti kao i svi ostali na Madivima, pa je maksimalna usluga uz stalni osmeh u pravom raju na zemlji potpuno zagarantovana.

Udaljen je 110 km od glavnog grada male, ili oko 35 minuta vožnje hidro avionom.Bujna tropska vegetacija ostrva doseže do samih peščanih plaža .Blago poniruća obala i kristalno čista laguna idealni su za ronjenje i snorkling.Škola ronjenja (PADI) je uz doplatu, dok je snorkling uključen u standardu ponudu.

Od ostalih sportova na Baa Atoll u ponudi su i tenis, badminton, jedrenje na vetru, odbojka na pesku, fitnes centar, bilijar, a uz doplatu možete se okušati i u jet ski, jedrenje katamaranom,, kanuu, pecanje na pučini.

Fantastičnan je i pogled iz broda koji ima stakleno dno pa je moguće sagledati živi svet i u vodi tirkizno plave boje, mada nista manje nećete uživati ukoliko se odlučite za spa centar sa antičkim nameštajem u čijoj se bašti sa tropskim biljkama nalaze paviljoni za masažu.

Uživanje u specijalitetima raznih kuhinja i morskoj ribi svakako je neizostavno i čini odmor kompletnim te iz tog razloga najbolje je uplatiti pun pansion jer je svaki ručak priča za sebe i nezaboravan užitak za sva vaša čula.

Na ovom atolu česta su venčanja pa možete i ničim izazvano biti svedok ljubavi parova.

Država Republika Maldivi
Jezici koji se govore Maldivski jezik (divehi)
Valuta Maldivska rufija
Vizni režim Državljani Republike Srbije koji na Maldive dolaze kao turisti, bez vize mogu boraviti do 30 dana. Može se desiti da vam na aerodromu traže na uvid povratnu avionsku kartu!

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs