Specijalna ponuda Turkish Airlines

Specijalna ponuda Turkish Airlines: Šangaj od 514€, Peking od 494€, Bangkok od 507€… Avio karte možete kupiti u Jumbo Travel poslovnicama do 29. februara.
Pravo je vreme da po atraktivnim cenama obezbedite avio karte za putovanje do destinacija u Aziji i Dalekom Istoku. Putujte avio kompanijom Turkish Airlines po fantastičnim uslovima! Osetite kvalitet usluge jedne od najboljih svetskih avio kompanija.
Period prodaje: do 29. februara
Period putovanja: do 30. aprila
Specijalna ponuda Turkish Airlines obuhvata putovanja do:
[table id=119 /]
Avio karte sa specijalne promotivne ponude važe za povratno putovanje iz Beograda. U cenu avio karte uključene su sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Kompanija zadržava pravo promene uslova putovanja. Broj mesta je ograničen.
Vaše avio karte po super cenama za putovanje na letovima Turkish Airlines kupite u Jumbo Travel poslovnicama, na 011 303 88 77 kao i online na dobro poznatoj adresi jumbo.rs.
Specijalna ponuda Turkish Airlines

Specijalna ponuda Turkish Airlines – svet na dohvat ruke!

Specijalna ponuda Turkish Airlines omogućava vam da putujte širom sveta po najpovoljnijim cenama sa avio-kompanijom Turkish Airlines. Obezbedite svoje najpovoljnije avio karte i osetite mnogostruko nagrađivani kvalitet usluge Turkish Airlines.
Budite deo desetina miliona zadovoljnih putnika Turkish Airlines i to po najpovoljnijim cenama. Osetite najukusnije specijalitete tokom leta, ljubaznost kabinskog osoblja, i maksimalnu bezbednost tokom trajanja vašeg leta. Uverite se i vi zašto se svetski džet set u najvećem broju opredeljuje za usluge turske avio-kompanije.
Platite vaše avio karte na rate i ostvarite putovanje iz snova. Po fantastičnim cenama nudimo vam i hotelski smeštaj u Aziji i Dalekom Istoku kao i međunarodno putno osiguranje tokom trajanja putovanja . Na vama je samo da se odlučite za destinaciju i spakujete svoje kofere, sve ostalo je naša briga.
Više o avio kompaniji Turkish Airlines saznajte OVDE.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama