Povoljnije aviokarte za Varšavu za let Air Serbiom

Povoljnije aviokarte za Varšavu, Stokholm i Štutgart za putovanje Air Serbiom možete obezbediti u poslovnicama Jumbo Travela. Ponuda povoljnijih cena karata važi samo sutra!
Pravo je vreme za putovanje u Poljsku, Nemačku ili Švedsku i to po super cenama! Srpska aviokompanija Air Serbia nastavlja sa ponudom promotivnih cena aviokarata za različite destinacije u svojoj globalnoj mreži u okviru promotivne kampanje “Happy friday”.
Ovog petka, 27. novembra, srpska nacionalna aviokompanija ponudiće specijalne promotivne cene za povratne letove između aerodroma “Nikola Tesla” i sledećih popularnih destinacija:

  • Stokholm počev od 159 evra*
  • Štutgart počev od 139 evra*
  • Varšava počev od 119 evra*

*Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od pune cene karte. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju.
Povoljnije aviokarte za Varšavu, Stokholm i Štutgart po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo u petak, 27. novembra 2015, i važiće za putovanja od 30. novembra 2015. do 23. marta 2016. godine (osim u periodu: iz Beograda između 29. decembra 2015. i 11. januara 2016, za Beograd između 18. decembra 2015. i 30. decembra 2015).
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Povoljnije aviokarte za Varšavu

Povoljnije aviokarte za Varšavu, Stokholm i Štutgart – putujte povoljnije i ostvarite svoje snove!

Povoljnije aviokarte za Varšavu, Stokholm i Štutgart idealna su prilika da posetite ove prelepe evropske turističke destinacije i po povoljnim cenama ostvarite svoje snove.

Svakog petka pruža vam se lepa prilika da putujete po atraktivno niskim cenama sa Air Serbiom.
Srpska aviokompanija po jeftinijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija kao i iz inostranstva do srpske prestonice, pa eto prilike za putovanja po prihvatljivim cenama.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona i kvalitet usluge znatno poboljšao, putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira svog avio-prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promo akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od atraktivnih destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama