Povoljne avio karte za London za Er Srbija letove

Povoljne avio karte za London, Larnaku i Frankfurt za letove Er Srbijom očekuju Vas u poslovnicama Jumbo Travel-a. Do Londona i nazad po ceni već od 189 evra.
Putovanje u London, Frankfurt i Larnaku ostvarite po promotivnim cenama avio karata koje vas samo danas 29. januara očekuju u poslovnicama turističke agencije Jumbo Travel. Promotivne avionske karte za London važe za letove srpske avio-kompanije Er Srbija.
U okviru promotivne akcije “Happy friday” pruža vam se mogućnost putovanja do naznačenih destinacija iz mreže letova Er Srbije po ceni od
London od 189€
Frankfurt od 129€
Larnaka od 159€
Navedene cene odnose se na povoljne avio karte za London, Frankfurt i Larnaku sa polaskom iz Beograda. U cenu avionskih karata uključene su sve pripadajuće aerodromske takse, osim naknade za izdavanje avio karte. Avio karte možete kupiti po sledećim uslovima:
Period prodaje: petak, 29. januar 2016.
Period putovanja: 1. februar do 15. juna 2016. i od 27. marta do 15. juna ( za putovanja u Larnaku).
Jeftine avio karte za London, Frankfurt i Larnaku kupljene u ovoj promotivnoj akciji neće važiti za period putovanja od 27 – 30. mart 2016. i 29. april – 1. maj 2016. za putovanja iz Beograda i od 23 – 26. mart 2016. i 4 – 8. maj 2016. za putovanja ka Beogradu.
Navedena cena povratnih avio karata uključuje sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće biti primenjivan. Za bebe se plaća 10 odsto od pune cene avionske karte.
Avio karte na liniji Beograd London, Frankfurt ili Larnaka sa promocije važe za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.
Sve neophodne informacije o letovima Er Srbije, rezervaciju i kupovinu avio karata možete ostvaiti na 011/303 88 77 kao i na avio-karte@jumbo.rs

Povoljne avio karte za London

Povoljne avio karte za London – šansa za nezaboravno putovanje!

Putovanje u London sada je nikad povoljnije. Posetite jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija modernog sveta i uživajte u razgledanju Big Bena, Tower Bridge-a i ostalih znamenitosti britaske prestonice.
Na vreme obezbedite vaše avio karte, izvadite vize za Veliku Britaniju i vaše putovanje može da počne. Čekamo Vas na čaju u pet.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama