Jeftine karte Austrian Airlines, Peking od 455€

Jeftine karte Austrian Airlines nudi za putovanja do svojih destinaciju na Dalekom istoku. Do Pekinga i nazad već od 455€. Svratite u Jumbo Travel!

Jeftine karte Austrian Airlines

Iskoristite promotivni period kod avio kompanije Austrian Airlines i po najpovoljnijim cenama putujte do destinacija na Dalekom istoku. Promotivna ponuda važi za putovanja iz Beograda do

  • Peking od 455€
  • Šangaj od 505€

Svratite u poslovnice Jumbo Travela i na vreme izvrite rezervacije avio karte. U navedenu cenu uključene su sve pripadajuće aerodromske takse izuzen naknade za izdavanje avio karata.
Jeftine karte Austrian Airlines odnose se na povratna putovanja iz Beograda na ekonomskoj klasi leta. Broj slobodnih mesta je ograničen.
Uslovi putovanja

  • Period prodaje: od 21. juna do 10. jula 2016.
  • Period putovanja: od 5. septembra do 18. decembra 2016.

Minimalan boravak na destinaciji je 6 noći dok maksimalno putovanje u Peking i Šangaj može trajati 3 meseca. Za sve dodatne informacije pozovite kontakt broj 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova, subotom od 09-15 časova.
Načini plaćanja
Iskoristite i brojne druge povoljnosti u Jumbo Travelu i platite jeftine karte Austrian Airlines na rate bez kamate čekovima građana.
Specijalna mogućnost, plaćanje avio karte online na sajtu Jumbo Travela. Platite vaše avio karte po najpovoljnijim cenama u bilo kom trenutku platnim karticama banaka.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama