Etihad Airways biznis klasa najbolja na svetu

Etihad Airways biznis klasa proglašena je za najbolju biznis klasu u svetu za 2015. godinu. Ovo priznanje samo je jedno u nizu ovog giganta avioprevoza.
Etihad Airways biznis klasa proglašena je za najbolju na godišnjoj dodeli nagrada TTG Azija (Travel Trade Gazette) za 2015. godinu. Prestižna nagrada uručena je u Bangkoku. Uspeh je još jedan u nizu ovogodišnjih trijumfa te aviokompanije. Nova revolucionarna biznis studija u floti aviona A380 i B787 dreamliner redefinisala su luksuz putovanja pružajući do sada nedostignuti nivo stila, komfora i gostoprimstva, nova merila za putovanja biznis klasom širom sveta.
Gosti u biznis klasi na svim širokotrupnim avionima Etihad Airways mogu da uživaju u potpuno ravnim krevetima sa pristupom prolazu. Na samom letu, menadžeri za hranu i piće, koji su pažljivo izabrani iz najprestižnijih lokala na svetu, nadgledaju obimne a la kart i sneck menije u okviru programa „obedovanja u bilo koje vreme“.
Na veoma dugim linijama Etihad Airways bisnis klasa pruža punu opremu za spavanje, nesesere, pamučne pidžame i papuče. Na zemlji, gosti imaju pristup aerodromskim salonima i limuzinama sa šoferom na više od 40 lokacija širom sveta. U okviru Premijum salona u Abu Dabiju nalaze se Six Senses Spa i Style and Shave by Etihad, koji pružaju brojne usluge i izbor besplatnih tretmana kao što su masaže vrata i leđa.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Etihad Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Etihad Airways biznis klasa

Etihad Airways biznis klasa – luksuz koji se ne propušta!

Etihad Airways biznis klasa omogućiće da vaše putovanje do željene destinacije bude prosto nestvarno! Uz fantastičan meni hrane i pića i uslugu na najvišem mogućem nivou, aviokompanija će vam pružiti i više od očekivanog.
Ne retko, ukoliko pratite promotivne periode ove aviokompanije, pružiće vam se šansa da Etihad Airways biznis klasa bude vaš izbor po povoljnoj ceni. Dobro razmislite o ponudi do skora dostupnoj samo odabranima – ponudi se ne odbija, a Etihad Airways biznis klasa je definitivno takva.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama