Avionske karte za Moskvu od 209€ kod Air Serbie

Avionske karte za Moskvu, Ljubljanu i Štutgart možete kupiti po fantastično povoljnoj ceni za putovanje sa Air Serbiom. Promotivne cene važe u okviru akcije “Happy friday”.
Pravo je vreme za jeftino putovanje širom Evrope. Air Serbia nastavlja sa ponudom promotivnih cena karata za različite destinacije u svojoj globalnoj mreži u okviru promotivne kampanje “Happy friday”.
Ovog petka, 25. septembra, srpska nacionalna avio-kompanija ponudiće specijalne promotivne cene za povratne letove između srpske prestonice i sledećih popularnih destinacija:

  • Ljubljana počev od 109 evra*
  • Moskva počev od 209 evra*
  • Štutgart počev od 139 evra*

*Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od pune cene karte.
Avionske karte za Moskvu, Ljubljanu i Štutgart po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo u petak, 25. septembra 2015, i važiće za putovanja od 28. septembra 2015. do 23. marta 2016. godine (osim u periodu između 18. decembra 2015. i 11. januara 2016).
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanija Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Avionske karte za Moskvu

Avionske karte za Moskvu, Ljubljanu i Štutgart – Evropa Vama na dlanu!

Avionske karte za Moskvu, Ljubljanu i Štutgart po promotivnim cenama idealna su prilika da posetite ove prelepe atraktivne turističke destinacije. Iskoristite šansu koja Vam se ukazuje.

Svakog petka pruža vam se lepa prilika da putujete po povoljnijim cenama sa Air Serbiom.
Srpska aviokompanija po vrlo povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija kao i iz inostranstva do srpske prestonice, pa eto prilike za putovanja po prihvatljivim cenama.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona i kvalitet usluge znatno poboljšao, putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira svog avio-prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promo akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od atraktivnih destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama