Aviokarte za Reunion od 714€ na Air France letovima

Aviokarte za Reunion po promotivnim cenama od 714 eura na letovima Air France možete obezbediti u poslovnicama Jumbo Travel-a ili online na www.jumbo.rs
Francuska nacionalna aviokompanija nudi veoma pristupačnu cenu aviokarte za Reunion u okviru svoje “wow tarife”. Ove srede povratne aviokarte za Reunion iz Beograda možete obezbediti po ceni 714€. U cenu aviokarte uključene su sve pripadajuće aerodromske takse osim naknade za izdavanje aviokarata.
Vaše aviokarte za Reunion možete kupiti 7. i 8. oktobra u okviru perioda prodaje u Jumbo Travel poslovnicama od 9-20 časova ili online na www. jumbo.rs. Aviokarte važe za period putovanja od 24. novembra do 30. aprila 2015. godine. Minimalni boravak na putovanju je 7 dana ili jedan vikend (subota na nedelju) dok je maksimalno trajanje putovanja ograničeno na mesec dana.
Period kada karte sa akcije neće važiti je od 16. decembra do 5. januara i od 24. marta do 3. aprila. Aviokompanija Air France zadržava pravo eventualne promene uslova promo akcije.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air France možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Aviokarte za Reunion

Aviokarte za Reunion u okviru WOW tarife  – fenomenlno putovanje po super ceni!

Aviokarte za Reunion su šansa da upoznate novu kulturu, ljude, tradicije… Uzimajući u obzir promotivnu cenu karata koju vam nudi avio kompanija Air France pravo je vreme za kupovinu i nezaboravno putovanje.
Ova renomirana aviokompanija je prva evropska aviokompanija koja je uključila najmoderniji avion današnjice Airbus A380 u komercijalni saobraćaj pa će vam putovanja i do najudaljenijih destinacija biti pravo uživanje.
Osetite vrhunski kvalitet usluge, komfor i sigurnost prevoza do svih atraktivnih turističkih destinacija modernog doba, ukažite svoje poverenje francuskoj aviokompaniji Air France i budite deo miliona zadovoljnih putnika. Vaša avantura može da počne još danas! Ne propustite promotivni period Air France-a!
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama