Avio karte za Afriku povoljnije

Avio karte za Afriku za Alitalia letovima po promotivnim cenama očekuju vas u poslovnicama Jumbo Travel-a. Uz snižene cene dodatna pogodnost – avio karte na rate bez kamate.

Avio karte za Afriku

Italijanska avio kompanija Alitalia nudi zaista veoma povoljnu ponudu avio karata za putovanje do afričkih gradova. Po promotivnim cenama obezbedite avio karte za Afriku u Jumbo Travel poslovnicama.

  • Alžir od 272€
  • Tunis od 280€
  • Kairo od 310€
  • Kazablanka od 310€

U promoticne cene avio karte za Afriku uključene su sve pripadajuće aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Važe specijalni uslovi i to:
Period prodaje: do 29. maja 2016.
Period putovanja: do 15. decembra 2016.
Sve potrebne informacije i rezervacije avio karata možete dobiti pozivom na 011/ 303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časpva, subotom od 09-15.
Uslovi plaćanja
Posebne pogodnosti za kupovinu avionskih karata u Jumbo Travelu. Platite vaše avionske karte za Afriku na rate bez kamate. Jedna od brojnih mogućnosti je i plaćanje avio karte platnim karticama banaka.
Ukoliko niste u mogućnosti da svratite u neku od poslovnica Jumbo Travela, avio karte online za Afriku možete platiti tokom 24 časa dnevno.
Kupovinom avio karata u Jumbo Travel-u stičene dodatnu povoljnost, prevoz do aerodroma sa adrese u Beogradu po ceni od svega 500 dinara po osobi.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama