Austrian letovi povoljnije, Moskva od 169€

Austrian letovi za Moskvu po povoljnijim cenama omogućiće vam divno putovanje. Vaše aviokarte na vreme kupite u poslovnicama Jumbo Travel-a ili online na www.jumbo.rs
Aviokompanija Austrian Airlines u okviru svoje promotivne akcije pruža šansu za jeftinija putovanja sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” do svojih atraktivnih destinaca iz bogate mreže letova. Po povoljnijim cenama putujte do:
Moskva od 164€
Berlin od 175€
Hamburg od 205€
Lajpcig od 305€
U cenu aviokarte uključene su sve pripadajuće aerodromske takse osim naknade za izdavanje aviokarata. Aviokompanija Austrian Airlines zadržava pravo eventualne promene uslova putovanja.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air France možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Austrian letovi

Austrian letovi po sniženim cenama – obiđite Evropu povoljnije!

Austrian letovi za Moskvu, Berlin, Lajpcig ili Hamburg po promotivnim cenama pružaju vam mogućnost prelepog putovanja sa vama dragom osobom već ove jeseni.
Od 28. jula 2015. Austrian Airlines je formalno uveo novi concept cena za sve letove u Evropi od 01. oktobra 2015. To znači da putnici sada mogu da rezervišu karte prilagođene svojim potrebama. Mogu da izaberu kartu u Biznis klasi i 3 vrste karata u ekonomskoj klasi: Light, Classic and Flex, od kojih svaka nudi različite usluge. Putnici mogu da odaberu tarifu koja najviše odgovara razlogu njihovog putovanja – bilo da je reč o već unapred rezervisanom vikend putovanju u neki grad, dugo planiranom porodičnom odmoru ili o poslovnom putovanju za koje će možda biti potrebno da se promeni plan putovanja u svakom trenutku. Za razliku od dosadašnjih cena po kojima je putnik plaćao za celokupni proizvod nezavisno od toga koju je uslugu zaista i koristio, sad će oni plaćati samo za uslugu koju će i koristiti. Austrian letovi sada su povoljnije, iskoristite šansu!
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama